reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie to ja poproszę ten taniec odganiajacy @

3346282788.jpg3358850669.jpgs21_nkom_2w3s1b_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpgs21_nwit_2dn_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpg

Co do mebli to wybrałam stół z krzesłami tylko w kolorze jak komoda i obicie w takim lekkim kolorze złótym bo ściany mają być żółte, narożnik w kolorze ciemnego brązu

Załączniki

• 3346282788.jpg
    3346282788.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 3358850669.jpg
    3358850669.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37
  • s21_nkom_2w3s1b_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpg
    s21_nkom_2w3s1b_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 48
  • s21_nwit_2dn_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpg
    s21_nwit_2dn_cra_1,llSUwmGcZlOY5YVUlA.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Nie ma problemu jak moj malzonek sie sprezy to moze za dww tyg bedzie po wszystkim.
Co do kanapy to wczoraj taka wygodna i sliczna widzialam tylko ze ja mam taka wneke gdzie mam sciane 2.5 m a wszystkie takie wypasione narozniki to min 2,9-3 m to byl jedyny ktory b taki " miesisty" i wejdzie w ta wneke wiec jestem happy

karola od dziś to chyba ty dostaniesz pseudo "owulka" trzymam kciuki i zajączkować się tam dużo!!:-D

owulka? a dlaczego? hehe

dziewczyny byłam dziś odebrać wyniki mojego tomografu i na wizycie u neurochirurga...

m a s a k r a, myślałam, że się poryczę tam normalnie,

po tomografie okazało się, że w zatokach sitowych, szczękowych i klinowych mam nacieki zapalne ale to nic, wiadomość dnia to taka, że oprócz pękniętego oczodołu mam pęknięta ścianę w zatoce klinowej :szok:

ponoć pęknięty oczodół to przy tym pikuś... :-(:-(:-(:-(

Karola - łomatkożetakpowiem !!!!!!!!!!!!:szok:co za masakra...!!!! Co do zatok - pewnie dostaniesz coś na to, nie wiem co powiedzieć...Ale słuchaj, olać zatoki, - co z tą pękniętą ścianą w zatoce?????? w sensie co z tym zrobić?

Marcia, superaśne mebelki!!!

Karola - czegoś nie rozumiem, dopiero teraz to wyszło?? wcześniej tego nie widzieli?? jakie poczynania w związku z tym mają byc teraz? Tak wogóle to cos Ci dolega obecnie - w sensie jakiś ból czujesz, ucisk?

Marcia - narożnik wymiata! bedzie sie na nim działo :):) ho ho!

ja już nie mam siły do tych lekarzy, po wypadku miałam mnóstwo zdjęć RTG czaszki i nosa i NIKT k u r w a NIKT nie zauważył, że mam pęknięty oczodół, po powrocie ze szpitala sama sobie wymacałam, że coś jest nie tak z tym oczodołem, poszłam do laryngologa, on mówi, że jest ok, poszłam do okulisty, też ok, dopiero prywatnie u innego okulisty okazało się, że oczodół jest pęknięty i to z przesunięciem :szok:

trafiłam do neurochirurga, po kilku wizytach i zrobionym tomografie dziś okazało się, że nie tylko oczodół ucierpiał podczas zderzenia naszego auta z jeleniem :eek:

pół roku po wypadku i dopiero teraz wychodzą takie kwiatki :wściekła/y: i gdybym sama tego nie zdążyła i nie jeżdziła na własną rękę na konsultacje do specjalistów to nikt z tych konowałów ze szpitala by tego nie zdiagnozował :wściekła/y:

teoretycznie objawów nie mam żadnych, tzn ostatnio miałam ciężkie zapalenie zatok (aż 2 silne antybiotyki musiałam brać bo nie chciało mi przejść) no i często mam katar i zapchany nos (ale to może przez te przewlekłe nacieki zapalne a nie przez pękniętą kość w zatoce).

no i teraz muszę udać się do jakiegoś dobrego laryngologa niech mi powie co dalej bo ta dziura tak nie może zostać bo jeśli tam mi się będą dostawać bakterie to a) będę miała non stop zapalenie zatok, b) jak bakterie przez tą dziurę dostaną się do mózgu to zapalenie opon mózgowych gotowe :szok:

dziś padło słowo operacja ale ja nie chcę na razie o tym myśleć bo chyba będę siedzieć i ryczeć, nie chcę mieć żadnej operacji a tym bardziej w rejonach mózgu :szok:

karola no ja Cie nie pierdzielę.... :no::no::no: co za pier****ne konowały za naszą kasę takie cuda....

nawet nie wiem co mam Ci napisać bo operacja wydaje się najrozsądniejsza patrząc na komplikacje ale taaaaka operacja...

reklama
karola trzymaj sie kochana......mi to po prostu rece opadaja po co ci ludzie ida na medycynę jak sie do tego wodle nie nadają. a najgorsze jest to ze takich przypadków zaniedbań jest wiele i to jest straszne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry