reklama

Staraczki grudniowe 2012

auuuć, napisałam wczoraj, że jajniki się nie odzywają a tu od 2 godzin lewy cały czas się odzywa...

mam wrażenie, że gdyby ktoś mnie teraz mocniej nacisnął na jajnik to on by chyba eksplodował, hehe

oby to zwiastowało, że jutro nadejdzie owulacja !!!

reklama
Karola, Kasieczek, ja to chciałam tylko sprawdzić czy owulka się odbyła. Nie wiem, przemyślę jeszcze, narazie to tylko pomysły bo przecież i tak zajdę dopiero we wrześniu :-D Ale generalnie jestem w szoku ceną 200zł za monitoring. U mnie w Salve Medica (klinika niepłodności) I USG 130zł a każde kolejne 65zł :szok:. Tyle, że mam rzut beretem. Chyba jednak poszukam innej kliniki...

Kasieczek, dajesz, dajesz na tych jazdach !!! Pamiętam swoje pierwsze kroki za kółkiem, to były czasy :D

Karola, &&& za owulację :happy2:

Ashlee, zdrówka życzę !!!

Czesć dziewuchy!

A wy co?? wakacjujecie!?? :)

Annie - gdzie się podziewasz kochana?

Karola - i jest skok i jest skok :) pieknie!! i oby tak do konca :) &&&!!

Nanncy - niestety ale wszytsko tak teraz kosztuje, teraz moja jednorazpowa wizyta u gina - z usg - takim jak monitoring nic innego nic nowego, płace 120pln.. ;/

Jestem i ja. Mieliśmy ulewy i burze i zero netu :confused2:

Kasiu jak się czujesz? Masz już zachciewajki??

marka super że jesteś z nami znowu bo już nam się tęskniło ;-)

karola od dziś to chyba ty dostaniesz pseudo "owulka" trzymam kciuki i zajączkować się tam dużo!!:-D

Nanncy masakra z tymi wydatkami :eek: chyba warto gdzieś dalej ale taniej...

Ashlee ja mam już wybrany wózek Bebetto

3340578423.jpg

i łóżeczko ale drogie jest jak fiks... :no: wybiorę się do stolarza żeby powiedział za ile może zrobić

Zobacz załącznik 569365

Załączniki

• 3340578423.jpg
    3340578423.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 32
te wizyty u kardio i endo to sa kontrolne bo w Krakowie mnie lekarka skierowala bo tam jezdze na wazniejsze wizyty i badania , ona chce miec wszystko czarno na bialym na goraco co sie akurat teraz dzieje , dzisiaj wstalam i mialam brzuch twardy w tamtym tygodniu bylam w szpitalu na izbie bo tez mi sie stawial , i lekarz kazal brac 3x 1 nospe i 3 x 1 magnez 500mg no i biore falvit niewiem kurde teraz juz przeszlo ale moze to wina tych ciec niewiem ale jak dalej tak bedzie to znow mi przyjdzie isc do mojego gina a on sie chyba za glowe zlapie ze znow mnie widzi, anie i ashley kiedy juz czulyscie ruchy?? bo u mnie jeszcze nie czuc , a z Michalkiem to mialam dosc szybko z Oliverkiem troszke pozniej ale Oliverek byl pierwszym dzieckiem:) a ja dzisiaj mam lenia smierdzacego naprawde , na mysl ze musze obiad robic to mnie sie spac chce hehe:)

Annie - zachciewajek za bardzo nie ma, tzn tylko na słone mam ochote, cokolwiek byle słone, słodkie nie bardzo, chyba ze w grę wchodza lody :) ale coraz bardziej mnie z rana i wieczora muli, no i drzemka po obiedzie obowiązkowo! takie łóżeczko też mi się podobało, ale po doświadczeniach siostry z drewnianym, wybieram turystyczne ;) a wózek superrr ;)

melduje sie i ja!

U mnie bez zmian 11 dpo plamien brak i nic sie nie dzieje. latam teraz kupuje meble , nowe dywany i farbe do salonu bo moja Pati jedzie w pn na kolonie a my sie bierzemy za remont generalny salonu z wymiana mebli i wszystkiego . kupilam dzisiaj naroznik , komode i kredens zamowilam wczesniej, stol z krzeslami tez zamowiony a jutro pojade po farbe.
o i tyle u mnie jak do poniedzialku nie przylezie wredota to zaczynam testowac albo walne se bete ale i tak pewnie przylezie wiec sie nie napalam .
milego dnia :-)

Marcia - ja tam kciukasy za Ciebie trzmam ;) także wiecej wiary kobietko!
No no no! to niezły remoncik!

A ja 15 lipca bede wiedziec czy zostaje na tym mieszkaniu czy musimy szukac czegos innego!

marcia no to jazda na golasa będzie z małżonem po pokojach :-) pokaż jakie mebelki kupiłaś? no i trzymam kciuki mocno i jak chcesz to zrobie Ci taniec odpędzający @

marka ja czułam pierwszy raz w 19-20 tygodniu a teraz już codziennie jak nauczyłam się je odróżniać

Kasia zacznie Ci się zobaczysz bo w przynajmniej w moim wypadku te opowieści o zachciankach to nie był mit :-)

reklama
hejka Dziewczyny! ja właśnie siedzę przy kompie i pałaszuję obiadek.

Marcia, uwielbiam remonty i dekorowanie mieszkania !!! :-D Kocham programy o przeróbkach mieszkań, domów itp. Powodzonka w remoncie!

Karola, cudowny skok tempki w przestworza! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry