reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
powiem Wam, że jestem w stałym kontakcie z prawnikiem bo odmówiono mi odszkodowania za ten wypadek i nie mam zamiaru tego tak zostawić, no dajcie spokój, auto skasowane, ja 1,5 miesiąca na L4, nos i głowa potrzaskane i nie należy mi się odszkodowanie żadne???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w sumie nad tym by pozwać szpital o błąd w sztuce lekarskiej, zaniedbania i złą diagnozę też się zastanawiam, muszę pogadać z tą panią prawnik co ona o tym sądzi.

dobra kochane, zmieńmy temat bo brak słów jeśli chodzi o polską służbę zdrowia, ich kompetencje i zainteresowanie pacjentem, temat rzeka...

wiecie co, u mnie skok był ale owulacji chyba jeszcze nie było bo temperatura nie jest wyższa niż dotychczasowe w cyklu.

marcia piękne mebelki, a narożnik w skórze naturalnej / eko czy w tkaninie?

heheh, o co chodzi z tym moim nowym pseudonimem? :rofl2:

hmm, a może ja ciągle tylko gadam o owulacji i to od tego, co?

musicie mnie uświadomić, wiecie, ja mam dwie dziury w głowie więc nie wszystko mogę załapać o co chodzi :-p

Tak jest - mój do mnie - chodź tu owulko :) albo jestes już owulką ? :D:D:D

wiec teraz Karola - to Twój czas i teraz TY jesteś Owulką :)

A Ashlee to gdzie nam się podziała ?? wyzdrowiała już?

ech, jednak nie jestem "owulką" jeszcze, wczoraj namówiłam M. na figo- fago pomimo, że był mega zmęczony bo myślałam, że dziś tempka pójdzie w górę a tu doooopaaaa...

akcja owulacja odwołana, tempka stoi w miejscu, w takich chwilach żałuję, że nie kupiłam termometru z 2 miejscami po przecinku, może lepiej by było widać czy idzie w górę... :sorry:

ten skok to jednak jakiś falstart był :confused2:

no żesz k uuuuuuuuuu rrrrrrr wwww aaaaa

marcia walnęłam kilometrowego posta na temat narożników i kanap no i opis jaki ja mam i jak się sprawuje, wylogowało mnie z forum i wszystko zniknęłoooooo...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trudno, zbieram się do mojego lekarza rodzinnego po skierowanie do laryngologa i endokrynologa, jak wrócę to spróbuję odtworzyć posta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry