reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziewczynki!

Wróciłam z domowego leniuchowania!

Nanncy - kochana, ale miałas przezycia i bóle - współczuje! a teraz kciuki za cykl! Karola ma racje jeden monitoring się nie opłaca, poza tym przynajmniej dwa musza byc dla porównania!

Karola - no wykresik i test - no no no :) działaj :) i niech się dobrze dzieje!

Marcia - dobrze ze ze zdrówkiem lepiej i też niech bedzie pieknie w tym cyklu! &&&!!

Emalka, Karola - niech zioła o. Sroki zdziałają cuda :)

Dziewczyny dziękuję za gratulejszony, ale rzecz jasna to była formalność nie czyje nawet dumy z bycia mgr :P

Dziś u nas tu w Rzeszy pogoda sie piekna zapowiada, słońce już świta ładnie;)

Ja o 11 mam pierwsza jazdę, i mam stresiora i już współczuje instruktorowi!! i nie wiem czy mam się uczyć czy iśc poprostu,

A po jeżdzie o 13.30 ide do Gina, wizyta przełożona ze środy bo mi doskwiera jakaś infekcja.

reklama
Witam się poniedziałkowo :)

Annie miałam weekend pracujący i nie było mnie ani przy kompie ani w domu, ale już do Was powracam :) z lekkim przeziębieniem :/ wszystko przez tą zmienną pogodę... pochwal się jaki już wózek wypatrzyłaś, albo masz na oku, ja mam po Kacprze taki:
PHIL-AND-TEDS-sport-buggy-green-7-1060022.jpg

Karola, Emalia, Marcia kciuki za działania, teraz mogły byś cię tak wakacyjnie wszystkie "hurtowo" mieć udane cykle :D

Nanncy biedna:( ale Cię znowu wymęczyło

Kasia powodzenia na pierwszej jeździe i wizycie u gin :) czekamy na wieści po :))

kasieczek powodzenia na pierwszej lekcji!!!! widzisz, trzeba było przyjechać w moje okolice, mój mąż jest instruktorem nauki jazdy, moja mama, mój przyszywany tata (partner mojej mamy), mój jeden wujek, drugi wujek, ciotka, dziadek, jezu kto u mnie w rodzinie nie jest instruktorem nauki jazdy, hehe chyba tylko ja! :rofl2:

ashlee ale fajny wózek!!! no i plus, że nie musisz kupować, tylko masz po Kacprze.

ja dziś czekałam na skok ale go nie było, widocznie muszę jeszcze poczekać kilka dni.

cześć dziewczynki!

Byłam u tego Gina, dostałam globulki na infekcje. Widać pęcherzyk, ale niestety zarodka jeszcze nie :( , powiedział ze za wczesnie jeszcze (ciąża jest młodsza) a 9 dni temu nic nie było widać. Kolejna wizyta 10 lipca, tuż przed urlopem mojego Gina! mam nadzieje że już wszystko bedzie widać.. bo zaczynam się zamartwiać.

Karola - wiem że Twój jest instruktorem ale że cała rodzina ustawiona? :):):) mam za sobą pierwsze 2h jazdy - w sumie myślałam ze bedzie gorzej :P ale jakoś ogarnęłam! :) sam instruktor powiedział ze mam smykałke i dam sobie rade (alez przeciez ja wiem ze oni mówić tak musza dla dodania otuchy :P)

Marka - ależ twój suwaczek zasuwa!! :)

kasiaczku , suwaczek jest wg miesiaczki a wg usg dzidzia ma na dzisiaj 16 tygodni i 3 dni:) ja chcialabym kupic detektor ale chyba tylko mi zostaje przez internet bo u mnie patrza na mnie jak na ufo jak o to pytam:/ ty mowisz ze moj suwak zasowa hehe a ja sie czuje jakby w miejscu stal:)
a ty spokojnie u mnie ciaza jest mlodsza widzisz o 2 tygodnie prawie wiec ja tez sie naczekalam az zobacze cokolwiek najpierw byl pecherzyk pozniej troszke wiekszy pecherzyk a dopiero pozniej bylo widac fasolinke :) wedlug miesiaczki wychodzilo 8 tydzien a ja dopiero widzialam fasolinke a to byl dopiero 6 tydzien ...

Ostatnia edycja:
Kasiu nie denerwuj sie niektorych rzeczy nie przeskoczymy i trzeba poczekac ale jestem pewna ze wszystko bedzie ok.

mareczko jaki detektor chcesz kupic? Moze tetna plodu? Widzialam takie fajne sprzety jak sie kiedys doczekam to se tez kupie

tak z rana to lekko widac brzusio , a jak pojem to mi wybija jak niewiem hehe:P juz nie moge sie ruchow doczekac bo fiksuje powoli... a mnie chyba jakas infekcja tam bierze:/
Marcia , tak detektor plodu wlasnie widzialam na allegro tylko niewiem jaki , szczerze to nie lubie kupowac przez internet ale chyba nic innego nie zostaje :/ zamowic moge dopiero i tak pod koniec tygodnia bo tak to nie bede miala jak odebrac przesylki bo sroda i czwartek bede jechala do krakowa na badania do kardiologa i endokrynologa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry