reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewczyny

Kasia GRATULESZYN :-D teraz laba z fasolinką :tak:

Nanncy dobrze że ktoś zerknął na Ciebie świeżym okiem i wkońcu jakieś konkrety :tak:

marcia lepiej się czujesz czy jednak antybiotyk??

Ashlee gdzie się podziewasz? Emalka ty też się melduj!

karola to kiedy jedziemy na te Holidejsy? :-D

reklama
Melduje sie na rozkaz !:)
Nanncy- współczuje bólu kochana.Kiedy robisz badania?
Karola- nareszcie wakacje :-D odpoczywaj kochana :) i na luzie walcz o marzenia. A cykl wygląda obiecująco :) jestem całym sercem z Tobą.;-)
Annie- suwaczek zasuwa do przodu.Już bliżej niż dalej. Jak się serduszko czujecie? Przyczyniasz już zakupki ?
Marcia- weż się w garść kochana i do boju. Dużo, bardzo dużo zdróweczka życzę :*

Ja czekam na owulkę która na dniach pewnie zawita. Po ziołach już dzisiaj mam uczucie mokrości i więcej śluzu, juź lekko rozciągliwego. Niestey dzisiaj nici z ... bo mężuś był na imieninach mojego taty i zaniemógł. No coż dobrze że dzisiaj nie ma owu i że często mu sie nie zraża. Powiem Wam ,że czuję różnicę po ziółkach i już momentami czuję jajniki.
Buziaki moje kochane,

Witam sie z rana!

u mnie piekne sloneczko swieci, dzis czuje sie moze troszeczke lepiej.
wczoraj zajrzalam na strone i byly moje wyniki progesteron 15,91 estradiol 136 bez rewelacji , na pewno pRogesteron jest leprzy bo w tamtym cyklu 8,59 byl czy jakos tak ale estardiol taki sobie . Jak sie jedno poprawi to drugie sie spierdzieli . Dosc mocno poklowaja mnie jajniki na zmiane raz prawy raz lewy i sie zastanawiam czy sie cos zlego po tym pregnylu nie dzieje.
milego dnia

Witajcie :) ja dzisiaj dzień w łóżku bo pogoda u nas paskudna.

Emalia czuje sie dobrze ;) i pomalutku kompletuje wszystko. Siedzę i oglądam i czytam bo tyle tego ze mozna krecka dostać. Wózek juz upatrzony ale dziadek sie zobowiązał ze kupi więc juz nie wiem czy szukać ;)

Karola ja usilnie namawiam starego na Chorwacje bo w zeszłym roku było cudnie. A i pogoda była super i w wysokiej ciazy byłby odpowiedni.

Marcia podeslij trochę słoneczka :)

emalia powiem Ci, że ja też czuję różnicę po ziołach :tak: nie wiem czy to serio zioła czy autosugestia ale grunt, że coś się dzieje!

marcia zagadaj do kasoku ona brała pregnyl, może coś Ci podpowie na jego temat.

annie ooo, Chorwacja, kocham Chorwację!!!!!! też mi się marzy w te wakacje tak skoczyć, ale tym razem, żeby zwiedzić Dalamcję, Dubrovnik, Jeziora Plitvickie no i Wodospady Krka, marze by je zobaczyć na żywo! No ale zobaczymy jak będzie z funduszami...

od kilku miesięcy noszę się z zamiarem kupienia kolejnego obiektywu, tym razem do portretów ale jak kupię obiektyw to z wyjazdy do Krołejszi nici :confused2:

ps. dziś może powtórzę test owu chociaż te testy, które ostatnio kupiłam na allegro jakieś lipne są, słabo te kreski wychodza, nawet ta kontrolna jest jakaś bardzo słaba...

mąż piecze chleb więc za 3 godziny będzie wyżerka... hmmm, domowy chlebek ze słonecznikiem i do tego prawdziwe masło, mnaaaammmm....

maszyna do pieczenia chleba to był strzał w 10!!!

Emalia, no właśnie nie wiem kiedy robić badania. Zrobiłabym już teraz ale nie mam pieniążków na całe badania hormonalne, które planowałam zrobić. Co do endometriozy to jedynym badaniem jest laparoskopia, z którą jeszcze chwilę się wstrzymam...Myślę jednak o monitoringu cyklu, na własną rękę w klinice niepłodności, takie jedno USG w momencie, w którym według mnie jest owu.

Cały czas myślę też o wróżce, która powiedziała, że zajdę szybciej niż myślę, we wrześniu. I tak sobie myślę, że chyba tak w to wierzę, że to naprawdę stanie się właśnie wtedy :tak:.

reklama
zrobiłam dziś od niechcenia test owu i oto co mi wyszło!!! :szok::szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 569104

a akurat ze 3 godziny przed zrobieniem testu naszła nas chcica i było ten tego :-p

sorry, zdjęcie jest crossowane (taki filtr zielonkawy) ale tak miałam ustawione i już mi się nie chciało przestawiać.

oj, dziewczyny próbuję się nie nastawiać ale tak bym chciała by się udało, i ten cykl już widać będzie chyba najładniejszy ze wszystkich !

Chyba jutro nie ma sensu powtarzać testu, teraz czekam już na skok!

tylko dziwne bo w odróżnieniu od poprzednich cykli z owu, nie czuję żadnego jajnika, na początku cyklu lewy się odzywał mocno a teraz nic :eek:

marcia nasza maszyna do chleba to ELECTROLUX EBM 8000

ELECTROLUX EBM 8000 - parametry i dane techniczne

nanncy monitoring to ok 5 badań usg, jak chcesz tylko jedno to nie opłaca się płacić za cały monitoring. Mnie osobiście bardziej się opłacał monitoring bo płaciłam 200 zł za 5 wizyt a tak to płacę 130 zł za jedną. Masakra ile kasy na to wszystko idzie :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry