Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro wizyta u gina, badanie czystości pochwy, we wtorek odbieram wynik CRP a w czwartek HSG... jezu jak ja chciałabym być już po 
tyle razy gadałam z Ginem o tym HSG i nie zapytałam czy ja będę za to płacić, do gina chodzę prywatnie, wszystkie badania z krwi robiłam zawsze prywatnie no ale HSG będzie robił mi w szpitalu więc już sama nie wiem czy to będzie na NFZ czy za kasę... fuck... dzwoniłam wczoraj ale gabinet był nieczynny... ale będzie czad jak się okażę, że będę płacić za to... 

. Nie dość, że mdłości to mam jeszcze refluks, wszystko mi się cofa jak nie jestem w pozycji siedzącej. Czasem już myslę, że chyba będę tak spała nawet :/
cześć dziewczyny!
- dziś od rana na nogach bo leciałam na zakupy
, do tego coś głowa mnie boli - ledwo co otworzyłam oczy
, nic mi się nie chce
i chyba przy swoim dziecku padnę na zawał, bo jestem przewrażliwiona i jak młoda spała to od 23-2 oczy miałam jak ping pongi i nasłuchiwałam czy śpi i czy nic się nie dzieje, dopiero jak siostra i szwagier wrócili z wesela znajomych dopiero spokojnie usnęłam 
nie jest zła, jedyne co mnie przeraziło to koszty zakupów
i się spłukałam, ale to tylko taki pierwszy rzut na wszystko resztę to tylko będę dokupywała jak zbraknie