reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Czesc kobietki!

ja mysle ze u Ashlee to te skurcze przepowiadajace po prostu porod jest tuz tuz i dopoki te skurcze ustepuja i nie ma innych objawow jak odejscie wod, biegunka itd to bym sie nie stresowala

Witam. Przepraszam ,że nie odpisuje ale wczoraj zmarła moja babcia po długiej chorobie i jakoś nie mam ochoty na nic.

Trzymam za Was kciuki a szczególnie za Kasie i Ashlee, bo chyba najbardziej teraz potrzebują, ale za wszystkie trzymam równie mocno. Buziaki kochane.

Mam takie samo zdanie jak Marcia, trzeba czekać, lekarz tu nie pomoże. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo mam taką huśtawkę nastrojów, że masakra...

Emalia trzymaj się! Bardzo mi przykro z powodu Twojej babci :(

Annie a Ty jak się czujesz?

Emalka bardzo mi przykro ale babcia napewno nad Tobą będzie czuwała tam z góry
[*]

Ashlee ja dzisiaj mam lenia jedynie wstawiłam kurczaka do piekarnika. A Ty brałaś nospę albo coś rozkurczowego? Powiem Ci że mnie też jakiś taki niepokój ostatnio złapał. Sprawdzam wszystko po 10 razy żeby niczego mi nie zabrakło.

Wróciłam i odpoczywam.. musze skonsultowac się z gastrologiem, ale tu gdzie obecnie mieszkam jak dzwoniłam to w tym roku na nfz nikt mnie nie przyjmie, i mamuśka mi wizyte załatwia, prywatnie rzecz jasna ale u znajomego gastro wiec mnie otoczy opieką!

Pozdrówka kochane!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry