Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Goralka ja mieszkam na zielonej wyspie-Irlandii Ashelee uwazaj na siebie wszystko bedzie dobrze ale ten twardniejacy brzuch...hm??? sama nie wiem ,ja pewnie pobieglabym do lekarza
ja mysle ze u Ashlee to te skurcze przepowiadajace po prostu porod jest tuz tuz i dopoki te skurcze ustepuja i nie ma innych objawow jak odejscie wod, biegunka itd to bym sie nie stresowala
Emalka bardzo mi przykro ale babcia napewno nad Tobą będzie czuwała tam z góry
[*]
Ashlee ja dzisiaj mam lenia jedynie wstawiłam kurczaka do piekarnika. A Ty brałaś nospę albo coś rozkurczowego? Powiem Ci że mnie też jakiś taki niepokój ostatnio złapał. Sprawdzam wszystko po 10 razy żeby niczego mi nie zabrakło.
Wróciłam i odpoczywam.. musze skonsultowac się z gastrologiem, ale tu gdzie obecnie mieszkam jak dzwoniłam to w tym roku na nfz nikt mnie nie przyjmie, i mamuśka mi wizyte załatwia, prywatnie rzecz jasna ale u znajomego gastro wiec mnie otoczy opieką!