reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Cześć dziewczynki!

Ja dzis jade do siebie do domku rodzinnego bo akurat mam transport, w przyszłym tyg wizyta u gastrloga i zobaczymy!

Emalko - wczoraj nie zauwazyłam - przepraszam- kondolencje składam i
[*] dla babci.
Trzymajcie się kochane, nie bedzie mnie tu chwilke!

Kciuki za Ashlee i Annie - powodzonka!! jak by sie miało na tygodniu wszystko rozwiązać!

Kasiu miłego odpoczynku i daj znać po wizycie.

U mnie w miarę przeszło, więc nie sadzę, że to tak szybko pójdzie i chyba sobie jeszcze troszkę poczekam :) może Annie mnie wyprzedzi ;)

Emalia, Basik, Karola kciuki za cykl październikowy! My się będziemy z Annie rozpakowywać, a Wy się proszę zapakować :-D

Kasieczku- jedz kochana i odpoczywaj ile wlezie. Ściskam mocno :*
marcia- oby faktycznie sie udało. Ten cykl był wyjątkowo luźny, bo kupa roboty, remonty i inne myśli w głowie. jeszcze tydzień i sie okaże :)
Ashlee- ja miałam z Jankiem miesiąc przed terminem uporczywe skurcze przepowiadające i to nawet co 5 min, ale trwało to godzine, dwie i koniec.Mąż był taki wystraszony, że codziennie chciał mnie na porodówkę zawozić :)

Witam sobotnio :)

Jakie macie plany weekendowe? Mi bóle przychodzą i odchodzą, więc się już nie przejmuję tylko sobie więcej odpoczywam. Leżę z laptopem i oglądam seriale.

reklama
Hej, a ja dzisiaj miałam dzień odwiedzin. Najpierw wpadła teściowa, myślałam, ze będzie krótko a się zasiedziała......:szok: Nie mam nic przeciwko bo jest bardzo miła, pozmywała itd...pomaga naprawdę...ale akurat strasznie się czułam i było mi głupio, że z nią nie rozmawiam tyle co zwykle...siedziałam tylko na kanapie z miską i miałam odruchy wymiotne :/
Potem przyjechała moja mama z kolei i zrobiła mi kopytka :-). Mdłości nieco przeszły, choć wnuczek co jakiś czas przypominał o sobie głośnym beknięciem z odruchem wymiotnym :sorry2:Potem po mamę przyjechał tata, też trochę posiedział. I tak minął dzień. Jutro w końcu niedziela z mężem. Fajnie było pogadać z kimś twarzą w twarz pierwszy raz chyba od miesiąca :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry