reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja to tak na spokojnie bo jak bylam we wtorek na polowkowym to wszystko sprawdzone ale mam nadzieje ze juz mocz ok bo rano bylam w labie i zanioslam siuski. Takze kasiu powodzenia i kciukasy.

karola jak tam robisz betke dzisiaj czy sobie darujesz?

nanncy jak sie czujesz?

ashlee annie jak tam u was jak dzieciaczki?

reszta naszych kochanych staraczek pozdrawiam i fluidy ciazowe przesylam :-)

reklama
Witam Was kochane przy kawusi.

Pozdrawiam Was wszystkie. Nie nadrabiam nawet wszystkiego bo mam jakiegoś doła przedterminowego ( Przed @). Już wiem to podświadomie ,że jak zawsze nic z tego. Ehhhh

Z tego co wyłapałam.

Nancy- jak tam sytuacja dzisiaj? Daj znać jak sie czujesz?
Basik- wydaję mi się kochana ,że ty będziesz pierwsza po Karolci :)
Marciu- łaps łaps twoje fliudki :) Wózeczk wybrałaś piękny!!! Pościel teżcudna ale łóżeczko jakoś mi nie podchodzi. Mi sie najbardziej podobają Klupś. ŁÓŻECZKO KLUPŚ SAFARI SZUFLADA ŻYRAFKA MIŚ MATERAC (3652294428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kasieczku- daj znać jak tam po wizycie.
Buttereczko- :********* Współczuje fachowca. Mnie by szlag trafił, nienawidzę fajansu. Dziękować opatrzności ,że mam męża budowlańca i złotą rączkę. Wszystko robi sam,a jak czegoś nie wie, to popyta znajomych fachowców czy kierowników budów i się naumie :)
Gratuluję pięknej utraty wagi. Trzymam kciuki za dalsze spadki:)
Ashlee- jak tam chłopcy? Ja ty się czujesz? Wracasz powoli do normy?
Avensis- witaj po latach :D Pozdrawiam serdecznie ciebie i brzuszek :)

Dziewczyny, dzisiaj lepiej :tak:. Ale nie chcę zapeszać. Mąż ma urlop więc siedzi w domu i w razie co w każdej chwili możemy jechać na Izbę. To dla mnie duży komfort psychiczny... Nie brałam no-spy ani magnezu narazie. Spałam w skarpetkach, żeby było mi ciepło. Zobaczymy jak dzisiaj będzie...

Ja po wizycie, wszystko oki. Mała wazy 705g, termin z usg 24 luty!

Gin powiedział ze jak twardnieje brzuch to magnez nawet do 3 razy po 2 tabl dziennie, jak magnez nie zadziała to nospa!

Ide robić obiadek, potem się ustosunkuje do postów! buziaki! ;)

Witam Was poniedziałkowo :)

U nas czas pędzi tak szybko, że ledwo nadążam z tym tempem :) hehe, a jeszcze niedawno mogłam leżeć, nudzić się i narzekać że ciężko mi :PP Szymuś dalej grzeczny, wieczorem lubi sobie z nami "posiedzieć", ale za to w nocy raz mi się budzi(ok 2, 3) i dopiero o 6, oby tak już mu zostało. Zaliczyliśmy dzisiaj spacerek, jak tylko wyszło piękne słoneczko. Wczoraj się nie udało, bo jak wyszliśmy to zaczęło padać...

Kasia gratuluję udanej wizyty:* leżaczek dobrze się spisuję, tym bardziej jak jestem sama w domu to leżaczek wszędzie się zmieści i mogę go w ciągu dnia położyć jak nie śpi np. w kuchni i spokojnie coś zrobić.

Marcia z tymi zakupami posezonowymi to masz rację, bo koszty tych wszystkich piękności dla maluszków to kosmos...

Emalia bez dołów mi tu! Uszy do góry, czekamy z Tobą i odganiamy @! i od Basik też :))

Butterko ale szalejesz z tymi kilogramami, podziwiam :))

reklama
Ashlee - w takim razie na bank go kupuje ;) też mi pasuje by np w salonie go mieć jak będe cos robić, ew jak mnie nie bedzie a tatuś bedzie przed kompem to mu dzidzie z lezaczkiem wstawie i po sprawie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry