reklama

Staraczki grudniowe 2012

hejka ,hejka
emalia jestem tylko jakos weny brak do pisania,odnosnie Twojego wykresu to ja bym go jeszcze nie spisywala na straty,moze granica wyzszych temperatur zle postawiona i dlatego testy negatywne,hmmm.....
u mnie tez jakis d.u.p.n.y ten cykl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,brak plodnego sluzu,testy owu mega negatywne nawet cien cienia nie ma 2 kreski,przytulanyk brak,eh...moze sie juz wypalilam starankowo:baffled:eh ogolnie nastroj do d...y!!!!!
pozdrawiam nasze dziewczyny-Avensis,Kasieczek,Karole,Nanncy,Ashelee,Marcie,Emalie:-)

reklama
avensis pytasz jak się czuję, hmmm, gdyby nie temperatura, pozytywne testy ciążowe to nie uwierzyłabym, że jestem w ciąży. Czuję się rewelacyjnie :tak: (tfu tfu obym tego w złą godzinę nie powiedziała :-D)

nie chce mi się spać, wręcz przeciwnie, zawsze byłam mega śpiochem a teraz budzę się ok 5-6 kompletnie wyspana :szok:

cycuchy mi urosły, są cieżkie, bolą jak je naciskam no i sutki zrobiły się barrrrrrdzo wrażliwe, stanik mi przeszkadza a nie daj Boże potarłabym je ręcznikiem po kąpieli :no:

brzucho lekko pobolewa od czasu do czasu, dziś akurat częściej kłuje mnie po lewej stronie.

ale to wszystko to pikuś, za każdym razem jak coś mnie zaboli to mam uśmiech od ucha do ucha bo każdy objaw to dobry objaw bo przypomina mi, że wreszcie się udało!!!! :-) :-) :-)

marcia nie byłam na becie, nie ma sensu, bo jednorazowe zrobienie bety nic mi za wiele nie powie, betę mogę jechać zrobić tylko w soboty, a powinno się powtórzyć po 18 h, u nas na miejscu mam dwa laboratoria ale mieszkam na zadupiu i gdybym poszła zrobić betę zaraz by się rozniosło, że w ciąży jestem, a na razie chcę tego jeszcze uniknąć bo nikt jeszcze nie wie. (wie tylko moja mama i dwie bliskie koleżanki)

ps. kiedy mówiłyście o ciąży? i komu? tylko najbliższym, czy dalszej rodzinie też? w pracy kiedy powinnam powiedzieć?

Ostatnia edycja:
Karola - u mnie wiedziała tylko rodzina najbliższa- tj. rodzice i rodzeństwo. Tylko ze mój był dumny to najbliższym kumplom powiedział. Dalsza rodzina dowiedziała się po jakis 2 miechach. Myśle ze jak na święta powiesz reszcie to wystarczy! cyba ze chcesz wczesniej - Twoja wola :) Ja nie chciałam rozpowiadac w koło :) W pracy to chyba jeszcze czas :) a cycuchy- miałam to samo!! masakra :) Kiedy na wizyte sie umawiasz??

kasieczek tak myślę iść za ok 2 tygodnie. W sumie to nie wiem, chciałabym już usłyszeć serduszko, w którym tygodniu można je już usłyszeć?

pytanie natury technicznej bo ja zielona jestem w tym temacie, skoro w suwaczku mam, że jestem w 5 tygodniu to jestem w 5 czy już w 6 tygodniu?

bo ja już zgłupiałam na suwaczku mam 5 tydzień a wg kalkulatorów ciążowych jestem w 6 tygodniu :confused:

Karola - ja słyszałam serduszko 6t6d wtedy miałam wizyte, jak byłam wczesniej był zarodek(plamka) ale serduszka jeszcze nie slyszałam! Pamiętam jak BB Anna co do nas zagląda jeszcze była bodajże w 6tc i nie słysząła i stresowąła sie, i poszła w 8tc i dopiero słyszala, także różnie u każdego :)

eh.. znów wymioty z krwią, a myślałam ze mnie to już nie spotka, ide spać...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!

kasia jak tam wymioty przeszly? Gratuluje 25 tc u mnie dzis 22tc :-)

ja juz nie spie od 6 bo mi sie oczywiscie siusiu zawsze chce i nie ma opcji tego zignorowac bo tak jakby mi zwieracze do konca nie trzymaly i robi mi sie tak wilgotno jakby kropelka wyplywa no i musze wstac

karola jak tam, mam nadzieje ze bedziesz sie tak czula caly czas jak pisalas moze jestes z tych co ja ktore nie maja bardzo uciazliwych objawow ciazy , zycze ci tego.

mnie to teraz dosc czesto robi sie tak slabo musze sie pilnowac zeby gdzies w sklepie nie fiknac.

jak tam staraczki? Pozdrawiam was kochane i milego dnia!

reklama
Witajcie.

Kasiu- współczuje kochana. Jak się dzisiaj czujesz?
Marcia- ale z ciebie ranny ptaszek !!!:szok: Nieźle Ci ten suwaczek zapitala :)
Basik- nie łam się kochana, owulka na pewno przyjdzie.

U mnie po raz 18 , jedna wielka lipa :-( Brak mi sił, brak mi słów, ehhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry