reklama

Staraczki grudniowe 2012

dzięki za wszystkie odpowiedzi i rady :*

emalia zaciskam kciuki!!!!!!

daj znać jak już będziesz miała wynik!

uwaga!

nanncy jest w szpitalu, kazała Wam przekazać, że miała bóle skurczowe brzucha i zatrzymali ją na badania.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny chyba zalapalam wirusowke od 3 godzin mam takie skurcze zoladka, jest mi niedobrze i wogle brzuch mnie boli powyzej pepka. Patrycje tez musialam ze szkoly zabrac bo zadzwonila wychowawczyni ze Pati niedobrze i zdychamy we dwie. Macie jakis sposob na bol zoladka?

nanncy trzymaj sie na pewno bedzie wszystko ok

O ja pierdziele jakie sie tu rzeczy dzieją!!

Emalka - GRATULACJE!!!! pamietasz moja pierwsza betke? mialam 9!!!!! jupi jupi , a tak nie dowierzałas!!

Marciu - nie mam sposobu, ale trzymajcie sie obydwie!

Nanncy - kciuki trzymam by było dobrze, bo musi!!

No i mam zaliczoną wizyte u gina :) Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy :) No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty :)

Nanccy- trzymam kciuki za ciebie serduszko.

Dziękuję Wam wszystkim są wsparcie :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Emalia super GRATULACJE!

udalo mi sie uspac z tym potwornym bolem zoladka. Pisalam wczoraj do ginki czy moge halicid i napisala ze tak wiec wzielam i jakos sie uspalam. pati tez spi ale ja tak wymeczylo biedulke i jeszcze goraczki dostala ale w miare szybko spadla. Maz dostal eksmisje z sypialni i zamienil sie miejscami z Pati a pies pol nocy poszla spac z panem a teraz na drugie pol przyszla do nas. Dopiero teraz po 14 h od wystapienia pierwszych objawow zaczyna mnie ganiac:no: W brzuchu mam rewolucje :-( Krystian wczoraj kopal caly dzien chyba wiedzial ze mnie to uspokaja jak wiem ze z nim wszystko ok.

nanncy trzymam dalej za ciebie kciuki wracaj szybciutko do domku....

starczki kciuki i fluidki ciazowe &&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry