reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja zupełnie na odwrót, dziecko z grudnia, jak zrobię święta? Jak pojade do rodziny z takim małyn dzidziutkiem, połóg w święta nieeeeee. Gdzie tu pierogi kleić jak takie bobo obok! [emoji3526]
Chociaż najlepszy prezent pod choinkę eveeeeer [emoji4]
To ja mam podobne myślenie jak Ty 😉 ale widocznie tak ma być i mój bąbelek wybrał sobie grudzień 🙂

reklama
To ja mam podobne myślenie jak Ty [emoji6] ale widocznie tak ma być i mój bąbelek wybrał sobie grudzień [emoji846]
Wzielabym każde [emoji3590]
Jakby to było takie proste to byłabym w ciąży 6 lat temu z terminem porodu na maj/czerwiec. Aha no i z partnerem życia, z którym ohajtalam się rok wcześniej [emoji1787]

UOTE="martini31, post: 19335380, member: 179351"]
U mnie ciemnieje. Dla porównania wrzuciłam też te dwa poprzednie.
[/QUOTE]

Ale kreseczki :) fiu fiu
Ekstra

U mnie dziś jedna kreska :(

Lipa. Może się pospieszyłaś?

Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550

Widać cień :) drugiej kreseczki.

Mam wrazenie ze jakas inna jestem 😅 nie wiem co to bol piersi. Ani przed okresem nie bola ani...nigdy w sumie. Jedyne co to w tym miesiacu 1 raz w zyciu na owulacje niesamowicie piekly mnie sutki. Byly wrecz nietykalne 🙂🙃

U mnie to samo. Mam znieczulone cycki :D

A dziś z ranna zrobiłam test, niewiem czy dobrze widać Ale widzę blada kreskę...8 dni od przytulania.

Wcale nie taka blada! ;) Suuuper już 8 dni po taka krecha fiu fiu... sprintowe jakieś plemniki były :D

U mnie 18 dc, 13 dni do @ i dwa dni po owulacji a ja się czuje jakbym zaraz miała dostać okres [emoji51]

U mnie 19 dc :D ale 8 dni po owu ;)

i do 18go roku życia wychodzenie z opiekunem :D
będzie ciekawie

dobrze, że mi dzisiaj lekarka potwierdziła wizyte :D
a na zakupy w odległości 2 metry od siebie :D
dzisiaj wprowadzili rozporządzenia nowe..wszystkie salony kosmetyczne i fryzjerskie zamkniete mają być. jakbym to wczoraj wiedziała to bym tak wcześnie szefowej nie informowała [emoji28]
Nowe obostrzenia:

- między 10 a 12 w sklepach i aptekach tylko osoby starsze - powyżej 65 roku życia,
- osoby poniżej 18 roku życia mogą przebywać w przestrzeni publicznej tylko z osobą dorosłą
- limit ograniczeń w sklepie - maksymalnie 3 osoby na jedną kasę,
- obowiązkowe rękawiczki jednorazowe w sklepach,
- w placówkach pocztowych do dwóch osób na 1 okienko,
- 3 osoby do jednego straganu na targowiskach,
- zakaz dostępu do wypożyczalni rowerów
- zamknięcie dostępu do parków, plaż, miejsc rekreacji
- sklepy budowlane zamknięte w weekendy
- zamknięcie hoteli i miejsc noclegowych
- zamknięcie wszystkich punktów kosmetycznych i fryzjerskich
- rozszerzona kwarantanna
- na stacjach benzynowych czy w sklepach obowiązek dezynfekowania po każdym kliencie dystrybutorów, miejsc, w których palcami wciskamy kod PIN
- odwołane wszelkie zabiegi sanatoryjne
- limit miejsc dla pasażerów u przewoźników prywatnych, bardziej restrykcyjne kontrole
- w miejscach pracy musi być zachowany dystans półtora metra i zapewnione środki do dezynfekcji,

Tu cala lista :)

A jakieś obostrzenia co do przemieszczania się też?
Bo ja od 4 dni dzień w dzień w pracy (teraz dzień wolny) także nie w temacie jestem :D

reklama
U mnie obowiazek noszenia masek od dzis czy tam jutra...ja w mojej to sie dusze normalnie...ciezko w tym chodzic. Czlowiek chce swiezego powietrza zaczerpnac a w masce ledwo oddychac idzie

Do góry