Gryfin
Fanka BB :)
Coś takiego, u mężczyzn pobudza libido i pomaga w tworzeniu pięknych plemnikówA powiedzcie mi co to za specyfik? Bo chyba mnie coś ominęło bo nie wiem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś takiego, u mężczyzn pobudza libido i pomaga w tworzeniu pięknych plemnikówA powiedzcie mi co to za specyfik? Bo chyba mnie coś ominęło bo nie wiem![]()
Ooo takTaaak![emoji847] też to zauważyłam![emoji8] a jeszcze obie w tym samym momencie zajdziemy to już w ogóle bliźniaczki będziemy[emoji173][emoji173]
Dziewczyny a czy wy bierzecie mace? Działa na Was?
Przez ile czasu brałaś? Jaką dawkę? 500mg?Nie.
Kiedyś brałam ale nie zauważyłam żadnej roznicy pod żadnym względem
Przez ile czasu brałaś? Jaką dawkę? 500mg?
Dzięki za odpowiedźBrałam takie dokładnie opakowanie na 6 mies. Skończyło się i nie kupiłam więcej Zobacz załącznik 1194260
Dzięki za odpowiedź [emoji6]
Dokładnie, ile kobiet tyle opinii, ja właśnie się zastanawiam, bo na mnie nie widzę też żeby działało, za to na męża już baaaardzoDużo dziewczyn na wątku mówi ze działa może ja byłam pechowa albo na mnie nie działa [emoji2370][emoji28]