MojrAnka
Fanka BB :)
a skąd ta pewność?Popęd nam się nie zmienił wiec i nie zmieni [emoji2368] gorzej jak już dziecko w domu będzie [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a skąd ta pewność?Popęd nam się nie zmienił wiec i nie zmieni [emoji2368] gorzej jak już dziecko w domu będzie [emoji23]
Nawet bardzo nie na miejscu. Już któryś raz z kolei widzę takie walenie nam po oczach swoją ciążą[emoji2358]Niestety nie pomogę bo jak sama wiesz my tutaj walczymy jeszcze o te dwie kreski........
Chyba jako była staraczka powinnaś wiedzieć ze pytanie jest trochę nie na miejscu.
dlatego wzięłam w cudzysłówJa tu nie widzę licytacji, a raczej ciekawość. Nie zauważyłam, żeby któraś się licytowała![]()
Mamba po prostu lubi o sobie przypominać, żeby przypadkiem żadna z Nas nie zapomniała, że się jej już udałoNawet bardzo nie na miejscu. Już któryś raz z kolei widzę takie walenie nam po oczach swoją ciążą[emoji2358]
To nie licytacjaMnie to nawet rozbawiła ta „licytacja” kto jak częstoCiekawe czy ta tendencja Wam się utrzyma jak osiągniecie już swój cel... ?
My z Menem to się śmiejemy, że człowiek dorosły, a we własnym domu się kochać normalnie nie może, bo wszędzie dzieci
Co do zachodzenia w ciąże, to mi się udało raz w pierwszym i dwa razy w trzecim cyklu.
A ze złych wiecie, to mój Men mi dziś oświadczył, że życie straciło dla niego zapach i smak...czyli jednak covid...
Udanego popołudnia!
Oj życzę takiego prezentu nam wszystkimHej dziewczynyNo nadrobiłam Was
ja witam się w 3 dc niestety. Tym razem miałam cykl 35 dniowy przy cyklach 28/30 No ale cóż, trzeba działać dalej
mało się udzielam, ale staram się na bieżąco was podczytywać i każdej z Was kibicuje
w tym cyklu spruboje z testami owu, nigdy nie miałam z nimi styczności i aż jestem ciekawa jakie cyrki mi wyjdą
No ale od czegoś trzeba zacząć, marzy nam się z mężem najpiękniejszy prezent na święta
więc czekam aż ten małpiszon się skończy i działamy
![]()
No waśnie [emoji52]Nawet bardzo nie na miejscu. Już któryś raz z kolei widzę takie walenie nam po oczach swoją ciążą[emoji2358]