A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale sklerozaMam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwujeMam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale sklerozaMam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwujeMam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie
![]()
Dziewczyny czy wg Was jest szansa ma ciążę przy progesteronie 10,6 ng/ml? (Wynik 8dni po pozytywnym teście owulacyjnym).
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum!choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.
A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale skleroza![]()
Hej dziewczyny
WróciłamOstatni raz przed stymulacja
Zrobiłam dziś test owu bo jajniki dały znać
Rozpoczynamy działania
Trzymajcie kciuki
Zobacz załącznik 1147087
Dziękuję! ♡Jesteśmy w tym samym wieku trzymam kciuki za kreseczki.![]()
Ojej trzymasz w niepewności.... Będę zaglądać jutro i trzymam kciukiCześć dziewczyny! Podczytuje Was jeszcze z forum z I połowy 2020r. Gratuluje wszystkim pięknych 2 kresek! Dzis zdecydowałam się napisać coś pierwszy razdzis 27dc, cykle mam ok. 26 dni. Od lutego zaczęliśmy się z mężem starać o pierwsze dziecko
niestety okazało się nie być to takie łatwe jak sądziłam, stąd też znalazłam sie na tym forum. M
am 32 lata. Dziś powinnam dostać miesiączkę i czekam od rana... od wczoraj pobolewa mnie brzuch (od zawsze mam bardzo bolesne miesiączki, 2 razy wylądowałam nawet na pogotowiu z omdleniami), nawet w nocy na chwile obudziłam sie z bólu ale szybko minal, mam wieksza ilość sluzu. Dzis kupiłam test i mam zamiar zrobić go jutro z rana, żeby się zawczasu nie rozczarować. Cwicze cierpliwość!![]()
Ja też czekamNo to najlepiej będzie jak uzbroisz się w cierpliwość. ☺ Pamiętaj, że nie jesteś sama. Również czekamtrzymam mocno kciuki ☺