WierzęTo czekanie najgorsze [emoji28] czas sie dluzy jak nie wiem co
reklama
Motylekkk
Fanka BB :)
A jaka ma czułość ten clearblue, bo mam gi w domu i chyba pi PRacy zrobię. Mam 3 dni do miesiączki.Dla porównania test z allegro, baby boom i clearblue, 28 dc. Na żywo na wszystkich widać bez lupyMyślałam, że w dniu spodziewanej miesiączki będzie mocniejsza krecha. Już dzisiaj muszę powiedzieć mojemu M, bo dłużej nie wytrzymam, a nie wiem czy uwierzy na podstawie takiego testu.
![]()
Gratuluję

ola13650
Dziewczyny i konjecznie avocado super reguluje hormony i ogolnie bardzo zdrowe ja akurat ze zdrowym zywieniem mam duzo wspolnego i w tym cyklu postanowilam na diete i suplementacje i mam wielke nadzieje ze moze sie udalo. Napewno dieta ma duze znaczenie!
Rudaa94
Ahh i te odczytywanie testow na slepo [emoji14] ja nic nie widzialam a wszystkie widzialy [emoji23]
No ale jesli chodzi o kiszonki to one same w sobie są zrodlem i witamin itp wiec polecam
No ale jesli chodzi o kiszonki to one same w sobie są zrodlem i witamin itp wiec polecam
Pamiętam to[emoji2]
@Verona26 wstawiała nawet fotkę zakupów, że u niej ogórkowa na obiad a później odczytywanie wyniku bety w centrum handlowym i gratulacje dla męża [emoji23][emoji23][emoji23] Fajne to było
Rudaa94
A to przy takim polaczeniu to ja tak dla pewnosci jeszcze Laremid proponuje jak masz zamiar jedno drugim zagryzac
Kurde, to u mnie jak nic ogórkowa w przyszłym tygodniu! Przegryzana ananasem![]()
A to przy takim polaczeniu to ja tak dla pewnosci jeszcze Laremid proponuje jak masz zamiar jedno drugim zagryzac![]()
Rudaa94
Polecam ze schabowym ziemniaczkami i kiszona kapucha [emoji14] do tego jogurt straciatella [emoji23] sama nie wiem jak to mi 8 lat temu przez gardlo przechodziło, bo wczoraj po latach pierwszy raz zjadlam kurczaka i umieralam...
mam żelazny żołądek
Jadam czekoladę zagryzaną kiełbasą, także powinnam przetrwać
![]()
Magdusia88
Mi się też tak wydaje, ale po łyżeczkowaniu powinna szybciej spadać, chociaż to też nie jest reguła.No i niestety mi się wydaje, że 3 tyg po zabiegu może trzymać beta jeszcze. Do lekarza najlepiej
Moze coś jednak zostało, chociaż to również mało prawdopodobne...
Idz do lekarza, niech on popatrzy. No i przyrost bym zbadała.
Mnie by to zaniepokoiło. Ale to ja.
reklama
Magdusia88
Az mnie naszła ochota i też zrobię! [emoji1646][emoji1646][emoji1646]Kurde, to u mnie jak nic ogórkowa w przyszłym tygodniu! Przegryzana ananasem![]()