Stelle
Fanka BB :)
Ach, chyba faktycznie muszę wrzucic trochę na luzMój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach, chyba faktycznie muszę wrzucic trochę na luzMój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok![]()
Ja teżJa zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]
Ja piłam, teoretycznie powinnyśmy się wstrzymać dwa tygodnie. Ale tak się wtedy nadźgałam... Prawie litr domowego swojskiego winaA ja się napije prosecco![]()
Tydzień po łyżeczkowaniu już chyba mogę się napić czegoś z procentami ?![]()
Jeszcze trochę i mnie dogonisz, dzisiaj 23dcTo idziemy łeb w łeb ja dzisiaj mam 20dc [emoji4]
Może być ale nie musi. Nie ma co sugerować się testami owu w momencie kiedy je robisz np z doskoku. One wtedy nic nie powiedzą.Z ciekawości co wyjdzie jak teraz biorę ten duphaston po tym jak ostatnio napisałaś, że jak są ciągle pozytywne to może być PCOS
O to też tylko 3 dni różnicy[emoji4]Jeszcze trochę i mnie dogonisz, dzisiaj 23dc[emoji16]
Sa lepsze i gorsze dni, ale tak jak jest teraz,jest super...ale wlasnie brakuje mi dzidzi, bo wiem, ze za 4-5 lat zostanie nam juz tylko Amelka, reszta bedzie pelnoletnia i juz snuja dalekosiezne plany...wiec trzeba zrobic to ostatnie do kompletui będę spelniona
i lekko wykończona
jednak za 10 lat, to bedzie moj czas, dzieciaki najmlodsze juz tez duże, ja gorąca 45 i pelna i duża rodzi ka
kiedy mnie zabraknie, to wiem,ze beda mieli siebie ☺