Anio0lek
Fanka BB :)
Super wieściJuż po wizyciepęcherzyk pękł prawdopodobnie wczoraj, endo super i to, że mnie boli jajnik najbardziej ucieszyło ginekologa
więc może to ten cykl
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieściJuż po wizyciepęcherzyk pękł prawdopodobnie wczoraj, endo super i to, że mnie boli jajnik najbardziej ucieszyło ginekologa
więc może to ten cykl
![]()
Wiec może teraz się uda!! Trzymam kciuki [emoji8]Dokładnie z tego co bolał i nadal boli[emoji30]... Usłyszałam, że ma jeszcze prawo boleć bo patrząc na obraz usg (słowa ginekologa) pęcherzyk musiał być spory [emoji2368]
Jestem w 13 DC czyli owu miałam 12...cykle zazwyczaj mam 25/26 dni. Ostatnio miałam 2x 28dni ale też według temp i aplikacji flo przesunęła mi się owu. Ale przyznaje, że tak mnie nie bolało nigdy [emoji2368]
Wczoraj I wtorekSuper wieścia kiedy były przytulanki? Czy dopiero będziecie działać?
![]()
więc może to ten cykl
![]()
Dokładnie, też bym chciała mieć USG w domuSuper wieści
Szkoda , że sobie nie można usg do domu kupić kuźwa bym sobie dziennie monitorowała![]()
No pewnie, że nie zaszkodziWczoraj I wtorekale myślę, że dzisiaj też nie zaszkodzi
![]()
Zgadzam się ze teoria straty ciąż przez prace jest mało prawdopodobna.przy nawykowych poronieniach zalecają branie acardu dlatego powinnaś zapytac lekarza czy moze mozesz go brac, ja mialam zalecenie brac go jeszcze przed ciaza i caly okres ciazy, jedną tabletke na noc to wspomaga ukrwienie macicy a co za tym idzie lepsze zagnieżdżenie sie tam zarodka pozniej. No i duphaston lub luteine tez powinnaś brac od razu po zobaczeniu 2kresek na teście, bo byc moze masz niedomoge progesteronu,badaj go sobie po owulacji w granicach 20dnia cyklu jesli masz cykle 28dniowie koszt około 30zl.szkoda twoich nerwow na te straty a byc moze przyczyna jest banalna,a teoria ze 3razy stracilas dziecko przez orace jest dla mnie malo prawdopodobna moze warto zmienić lekarza
powodzenia
Jakie wymiary miałaś pęcherzyka na ostatniej wizycie ? Ja byłam w środę i pecherzyk był 13 mm, dziś dokuczał mi jajnik a testy wyglądają tak więc pęcherzyk chyba byłby za mały.Już po wizyciepęcherzyk pękł prawdopodobnie wczoraj, endo super i to, że mnie boli jajnik najbardziej ucieszyło ginekologa
więc może to ten cykl
![]()
A potem dziennie w ciążyDokładnie, też bym chciała mieć USG w domu![]()
Pęcherzyk rośnie 2 mm na dobe, pęka przy 20mm mniej więcej.Zgadzam się ze teoria straty ciąż przez prace jest mało prawdopodobna.
Hej dziewczynypytanie mam jak duży powinien pęcherzyk ? W środę byłam na usg i na lewym jajniku był 13 mm
Jakie wymiary miałaś pęcherzyka na ostatniej wizycie ? Ja byłam w środę i pecherzyk był 13 mm, dziś dokuczał mi jajnik a testy wyglądają tak więc pęcherzyk chyba byłby za mały.
A możnaSuper wieści
Szkoda , że sobie nie można usg do domu kupić kuźwa bym sobie dziennie monitorowała![]()
Na ostatniej miałam 21, teraz możliwe że był większyZgadzam się ze teoria straty ciąż przez prace jest mało prawdopodobna.
Hej dziewczynypytanie mam jak duży powinien pęcherzyk ? W środę byłam na usg i na lewym jajniku był 13 mm
Jakie wymiary miałaś pęcherzyka na ostatniej wizycie ? Ja byłam w środę i pecherzyk był 13 mm, dziś dokuczał mi jajnik a testy wyglądają tak więc pęcherzyk chyba byłby za mały.