reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny od którego dnia najlepiej robić testy owulacyjne? I jaka temp. może potwierdzić że jest owulacja? Pytam bo przez to że wydłużył mi się poprzedni cykl bo były podejrzenia że się udało i brałam duphaston i teraz moja apka pokazuje mi że owulacja będzie 14dc a ja zawsze miałam 11-12dc ponieważ moje cykle są 26-27 dniowe. Może któraś coś doradzić?
Wzrost temp występuje po owu o minimum 0,2 stopnia I utrzymuje się minimum przez 3 dni na wyższych. Owu jest ruchoma, czasami jest wcześniej, czasami później. Testuj od dnia, kiedy masz zazwyczaj i zobaczysz 🤷‍♀️

Ty to masz cierpliwość [emoji6]

Analityczna głowa [emoji3526] z założenia nie chce testować przed terminem @, a jeszcze nie minął ten ostateczny, mając na uwadze, ze faza lutealna może nie być zawsze identyczna. No i są sygnały przepowiadające, wiec staram się na to spojrzeć realnie [emoji16] cierpliwość nie ma tu nic do rzeczy [emoji16]

Analityczna głowa [emoji3526] z założenia nie chce testować przed terminem @, a jeszcze nie minął ten ostateczny, mając na uwadze, ze faza lutealna może nie być zawsze identyczna. No i są sygnały przepowiadające, wiec staram się na to spojrzeć realnie [emoji16] cierpliwość nie ma tu nic do rzeczy [emoji16]
Chyba strach przed 🛠️⚒️🏹🗡️ 🤪🤪

reklama
Do góry