P
Paula33.
Gość
Aha, to daj znać jak przyjdzie. No chyba że się rozmyśli i jednak nie przyjdzieNie, ale temp spadła, wiec chyba już blisko [emoji3526]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, to daj znać jak przyjdzie. No chyba że się rozmyśli i jednak nie przyjdzieNie, ale temp spadła, wiec chyba już blisko [emoji3526]
Wzrost temp występuje po owu o minimum 0,2 stopnia I utrzymuje się minimum przez 3 dni na wyższych. Owu jest ruchoma, czasami jest wcześniej, czasami później. Testuj od dnia, kiedy masz zazwyczaj i zobaczyszDziewczyny od którego dnia najlepiej robić testy owulacyjne? I jaka temp. może potwierdzić że jest owulacja? Pytam bo przez to że wydłużył mi się poprzedni cykl bo były podejrzenia że się udało i brałam duphaston i teraz moja apka pokazuje mi że owulacja będzie 14dc a ja zawsze miałam 11-12dc ponieważ moje cykle są 26-27 dniowe. Może któraś coś doradzić?
Ty to masz cierpliwość [emoji6]
Chyba strach przedAnalityczna głowa [emoji3526] z założenia nie chce testować przed terminem @, a jeszcze nie minął ten ostateczny, mając na uwadze, ze faza lutealna może nie być zawsze identyczna. No i są sygnały przepowiadające, wiec staram się na to spojrzeć realnie [emoji16] cierpliwość nie ma tu nic do rzeczy [emoji16]
Chyba strach przed [emoji2923][emoji3537][emoji1018][emoji2787] [emoji2957][emoji2957]
Zacznę testować 2 dni wcześniej niż zwykle, bo czasem jakby była wcześniej to znowu się nie uda...Wzrost temp występuje po owu o minimum 0,2 stopnia I utrzymuje się minimum przez 3 dni na wyższych. Owu jest ruchoma, czasami jest wcześniej, czasami później. Testuj od dnia, kiedy masz zazwyczaj i zobaczysz![]()
Niestety testy owu tylko zapowiadają owu, której nie musi być, a temp mówi, że była owu, choć też nie jest to na 100%Zacznę testować 2 dni wcześniej niż zwykle, bo czasem jakby była wcześniej to znowu się nie uda...
Mocno trzymam kciukiCzekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.
Tak, wiem o tym niestety, będę robić badania na progesteron po owulacji i wtedy będę wiedzieć czy była owulacja czy nie.Niestety testy owu tylko zapowiadają owu, której nie musi być, a temp mówi, że była owu, choć też nie jest to na 100%takie metody bez 100% pewności
![]()
Kochana trzymaj się, wiem że Ci ciężko bo też to przechodziłam w sierpniu. Z czasem będzie lepiej. Wiem, że to tylko słowa ale potrzeba czasu. Będzie dobrze.Czekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.