HeraUnique
Fanka BB :)
Nie, już wczoraj wieczorem przestały@HeraUnique a u Ciebie jak kochana ? Jak nerki ? Bolą dalej ? ;<

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, już wczoraj wieczorem przestały@HeraUnique a u Ciebie jak kochana ? Jak nerki ? Bolą dalej ? ;<
Ktoś tak miał tzn pisał tutaj,że spadek miał a okazało się,że ciąża . hmmNie, już wczoraj wieczorem przestałyzamieniły się z jajnikami i podbrzuszem. Wczoraj przed snem aż 2 tabsy łyknęłam na podbrzusze... Myślałam, że poranek będzie pod czerwoną flagą, a tu jak narazie nic
temp w dół o kolejne 0,1
![]()
Obyś sie miło rozczarowałacoś czuje,że mi w tym cyklu też nie poszło więc przywitam się w 1dc dokładnie 22 listopada![]()
oj też sobie tego życzę jak i Tobie i każdej z NasObyś sie miło rozczarowała ☺
ehhh .. może nie przyjdzie @ wcale. Trzymam za to kciukiMój o 5 wstaje a ja razem z nim. Też nie mogę później zasnąć.. Dzisiaj 13/14dpo, test negatywny (@ ma być jutro lub w czwartek). Więc pewnie nic z tego nie będzie w tym miesiącu.. Niech już się ten cykl kończy ponieważ jest wyjątkowo koszmarny. Od 4dpo mam okropne bóle brzucha i jajników(potrafią budzić mnie w nocy) do tego piersi dają się we znaki..![]()
Sam sobie robi wieczorem ale ja mam tak płytki sen, że budzi mnie byle szelest a później już nie mogę zasnąćehhh .. może nie przyjdzie @ wcale. Trzymam za to kciuki. Słuchaj to powiedz mężowi,żeby sam sobie kanapki czy co tam do pracy robił
ja tak mojemu powiedziałam i jednak mu pasuje wziąć zrobione wieczorem jak wcale
![]()
oj współczuje. Mi mogą bomby walić ruskie czołgi jeździć i spię jak zabita. Stary zawsze na klucz zamyka jak wychodzi bo boi się,ze mnie okradną jak zostawi otwarteSam sobie robi wieczorem ale ja mam tak płytki sen, że budzi mnie byle szelest a później już nie mogę zasnąć![]()
Ha ha.. widzisz jak się o Ciebie troszczyoj współczuje. Mi mogą bomby walić ruskie czołgi jeździć i spię jak zabita. Stary zawsze na klucz zamyka jak wychodzi bo boi się,ze mnie okradną jak zostawi otwarte![]()
HeheHa ha.. widzisz jak się o Ciebie troszczy![]()