HeraUnique
Fanka BB :)
Przykro miSą już moje wyniki beta hcg. Znów 0.2To chyba teraz tyle piszą jak nie ma ciąży w moim labo. No nic czekam na @ , a tak ciazowo się czułam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miSą już moje wyniki beta hcg. Znów 0.2To chyba teraz tyle piszą jak nie ma ciąży w moim labo. No nic czekam na @ , a tak ciazowo się czułam
![]()
Dziękuję :-)Przykro mitrzymam kciuki za kolejny cykl z mniejszym nakręcaniem się
❤
Eh no szkoda... A który masz dc?Są już moje wyniki beta hcg. Znów 0.2 [emoji85] To chyba teraz tyle piszą jak nie ma ciąży w moim labo. No nic czekam na @ , a tak ciazowo się czułam [emoji1787]
Ja jakoś dwa dni przed pikiem mam już płodny, w dniu piku już mniej a po piku slaboDziewczyny, mam do Was pytanie z tych głupichBo robicie testy owulacyjne, więc się dobrze orientujecie kiedy dokładnie macie owulację. Ile czasu przed owulacją zaczyna Wam się śluz płodny? I jak jest owulacja to od razu znika po owulacji czy np jeszcze się utrzymuje jakiś czas? Jaki?
Jakie zioła?Ja też czekam, mam nadzieję że nie przyjdzie. Piłam zioła do 14 dc - wczoraj był chyba test owu pozytywny. W każdym bądź razie wczoraj i przedwczoraj były ładne testy, dziś kreska słabsza [emoji854] mam nadzieję!!!! Mój problem to brak owu i niedomoga lutealna. Biore duphaston [emoji106] monitoringu nie miałam, Lekarz powiedział że jeśli przez 3 miesiące się z duphastonem nie uda to stymulacja. Oczywiście on o ziołach nie wie [emoji2957][emoji16]
Ja też czekam, mam nadzieję że nie przyjdzie. Piłam zioła do 14 dc - wczoraj był chyba test owu pozytywny. W każdym bądź razie wczoraj i przedwczoraj były ładne testy, dziś kreska słabsza [emoji854] mam nadzieję!!!! Mój problem to brak owu i niedomoga lutealna. Biore duphaston [emoji106] monitoringu nie miałam, Lekarz powiedział że jeśli przez 3 miesiące się z duphastonem nie uda to stymulacja. Oczywiście on o ziołach nie wie [emoji2957][emoji16]
A mówił twój lekarz, że ma być około 1?
Ja pytałam mojej lekarki i ona mówiła, że to bzdura i że lh ma być niższe od fsh i tyle [emoji3]
Jakby co to ja wchodzę na 2021- mąż zjedzie prawdo podobnie 1-2 po owuTaki jest plan, nikt z tego wątku na staraczki 2021 nie wejdzie [emoji16][emoji16][emoji110]
Może owu się przesunie!Jakby co to ja wchodzę na 2021- mąż zjedzie prawdo podobnie 1-2 po owu