EwelinaW
Fanka BB :)
To jest pierwszy konkurs w którym warto zrobić falstartBądźmy uczciwe, badania wykonane 01.01.2021, przecież jak wyjdą pozytywne w święta nie wytrzymacie i się wcześniej pokażecie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To jest pierwszy konkurs w którym warto zrobić falstartBądźmy uczciwe, badania wykonane 01.01.2021, przecież jak wyjdą pozytywne w święta nie wytrzymacie i się wcześniej pokażecie.
Ja to i mogę nawet być zdyskwalifikowana za doping, bylebym była w ciążyTo jest pierwszy konkurs w którym warto zrobić falstart![]()
także dziewczyny do dzieła,
A macie tez "syfy" w drugiej części cyklu ja jakdojerzwalam to nie mam tyle co w drugiej połowie takie małe na czole z prawej strony najczęściej swędzą i denerwuja, może prog krzywo sie rozkłada, tylko po prawoTeż tak często mam![]()
Będzie nam miło niezmiernie wJa to i mogę nawet być zdyskwalifikowana za doping, bylebym była w ciąży![]()
Będzie nam miło wyrzucić każda z tego tematu i pozwolić jedynie na kibicowanieJa to i mogę nawet być zdyskwalifikowana za doping, bylebym była w ciąży![]()
no i więc do końca roku będzie pozytyw!Ja tez wciąż tu jestem, 3dc...![]()
Smerfetka się już nie odzywa, nic nie wiadomo.
,Jeszcze nie,ale kiedyś na pewno  Daj znać po wizycie![]()
Ja będę 8 grudnia testować jeśli @ nie przyjdzieOczywiście że pamiętammacie czas do końca roku i do widzenia z tej grupy
a pamiętacie Smerfetke która miała problemy z facetem ? Wie ktoś co z nią ?
Ja okolice 22 grudnia na same świętaJa będę 8 grudnia testować jeśli @ nie przyjdzie![]()
Dzięki...O nieprzykro mi
![]()
Ja będę 8 grudnia testować jeśli @ nie przyjdzie [emoji4]