Jak Ci wypada cykl teraz?To była @olka11135
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak Ci wypada cykl teraz?To była @olka11135
Masakra. To teraz pytanie, kto się myli, testy, usg czy paprotkiNie, raz był pik i na drugi dzień miałam monitoring, mówię ucieszona że będzie piękna owulacja a lekarz mówi że nie ma ani jednego pęcherzyka więc nic nie będzie. Innym razem robiłam testy i nie było wcale piku przez cały cykl a gin mówi że jestem w trakcie owulacjiNa mnie chyba te testy nie działają ale kupiłam trzy opakowania w tym cyklu z nadzieją że może wyłapie pik skoro na monitoring nie ide. Nawet mam ten mikroskop owulacyjny ale też cyrki wychodziły, były piękne paprotki czyli owulacja wg instrukcji a też na USG nic nie było w tym czasie.
Dwie ciąże z monitoringiem udane więc jak dla mnie najlepszy monitoring cykluMasakra. To teraz pytanie, kto się myli, testy, usg czy paprotki![]()
Czekam na @Jak Ci wypada cykl teraz?
Będziesz powtarzać test?Czekam na @dzis 27dc
Też liczę na Ciebie bo ja następna w kolejce naCzuję teraz ze nie moge zawieźćprzy mnie tam pasuje
poczekamy jeden dzień i dam znać
![]()
Hahha postaram się nasikać na patyk najlepiej jak się tylko daTeż liczę na Ciebie bo ja następna w kolejce na![]()
![]()