Jula19
Fanka BB :)
W ogóle?Ja w styczniu i tez nie mam smaku i zapachy dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle?Ja w styczniu i tez nie mam smaku i zapachy dalej
Teraz czuję już niektóre smaki, ale zupełnie nie przypominają smaków, które znam. Na przykład czekolada. Uwielbiałam ją, kochałam jej smak, a teraz mi niedobrze na samą myśl o niej. A zapachy to jeszcze gorzej... wszystko ma zapach zepsutego mięsa.W ogóle?
Masakra co to za świństwo;(Teraz czuję już niektóre smaki, ale zupełnie nie przypominają smaków, które znam. Na przykład czekolada. Uwielbiałam ją, kochałam jej smak, a teraz mi niedobrze na samą myśl o niej. A zapachy to jeszcze gorzej... wszystko ma zapach zepsutego mięsa.
Ja też nie miałamCzy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Chowaj się przed tym jak najdłużej.Czy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Staram się jak mogę! Na szczęście tu w Hiszpanii ludzie jakos bardziej dbaja o siebie i innych... mimo że nie ma nakazu noszenia maseczek na zewnątrz to większość ludzi raczej je nosi. Do sklepu beż maseczki nawet nikt nie próbuje wejść. Dyscyplina jest większa, nie ma cwaniaczkowania wiec jakos tak mi się udaje prześlizgnąćChowaj się przed tym jak najdłużej.
Sądząc po zrobieniu przeciwciał przeszlam bezobjawowo choć od tamtej pory mam szumy uszne bez organicznego powodu nagłego wystąpienia... Może przez covida może nieCzy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Co tu tak cicho. Kiedy jakieś testowania ciążowe czy owulacje?