anuszka to macie tak samo jak my jeśli chodzi o witaminizowanie się

mój Ł. tez Salfazin,witaminke C 2xdziennie, 1x kwas foliowy i magnez. Ja to samo, wylaczajac oczywiście Salfazin, a w okresie przedowu jeszcze wiesiolek 2x1 kaps. dziennie.
Widzisz jakies rezultaty? Ł. bierze go już 2 miesiąc, takie kuracje z tego co czytałam nie stosuje się wiece niż 3 miesiące a potem badanka ewentualne. Ale nie wiem jak to jest w rzeczywistości. Przypuszam, ze nie można tego lykac w nieskonczonosc, ale ciekawią mnie efekty

Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytke ? O której masz ? pisz zaraz po co i jak powiedziała gin :*
happymama82 witaj

4 dzidziuś oj szczesciara z Ciebie jak nic :-) trzymam kciuki, pisz czy @ zawitala, ale oczywiście oby nie ! Akysz @ !!
Agaawa to super, ciesze się

Dwa piękne pęcherzyki, brawo ! Oby mnie udało się w tym cykly "wyhodować" choć jeden, bo niestety ale nie wiem nawet jakie w efekcie końcowym zrobily się te, które wywolaly owulke :| Zastanawiam się czy ta moja przychodniana gin jest na pewno dobrym fachowcem. Tzn. nie twierdze, ze nie wie co mowi, wie wie i to bardzo dobrze. Ale czasem mam wrazenie, ze ona nie bierze mnie poważnie..jedyne co potrafila jak na razie doradzić to - badanie nasienia. A to to ja wiedziałam i bez tego.