reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mimimoo tak choć u mnie ten cykl jeśli doczytasz powirowany jest troszkę - owulka w 20dc a cykle od odstawienia anty miałam 28-dniowe. Wszystko się wiec poprzestawiało i jak zobaczysz na moim wykresie, pierwotnie @ miałam dostać 8-go,ale z racji tygodniowego opóźnienia owu, teoretycznie o tyle samo może przesunąć się @...wiec musze grzecznie siedzieć i czekac do poniedziałku, choć nie wydaje mi się żeby się udało :no: A gadzina mnie wkurza bo im szybciej przylezie tym szybciej będzie można zacząć nowy cykl staranek a tak to nie wiem czy w ogole na kwiecień z owulka się zalapie :baffled:

Moniqaa ja zawsze na allegro kupuje, tam się oplaca, choć powiem Ci, ze teraz w Tesco zlapalam tesciory ciążowe PEPINO 10 za 5zł :happy:

reklama
choć powiem Ci, ze teraz w Tesco zlapalam tesciory ciążowe PEPINO 10 za 5zł :happy:
WOW, tanio. To nawet na allegro tak tanio nie jest :-D Jutro będę w tesco to popatrzę, testów nigdy za duzo, bo ja z nerwów to co 2h mogłabym testować :angry:
Ja za pepino teraz dawałam 3,10zł za sztukę w Auchan.

Anneeczka witamy. Z tą temp. to nie bardzo jest się do czego odnieść, bo nie wiadomo jaką masz normalnie ;-)

WOW, tanio. To nawet na allegro tak tanio nie jest :-D Jutro będę w tesco to popatrzę, testów nigdy za duzo, bo ja z nerwów to co 2h mogłabym testować :angry:
Ja za pepino teraz dawałam 3,10zł za sztukę w Auchan.

hah no bez przesady, wariatka z Ciebie :-D:-D Te w Tesco znalazłam dopiero w tym miesiącu, nie wiem jak miesiąc temu ich nie dojrzałam , może dlatego ze szukałam płytkowych a one sa paskowe. Plytkowe były 20 z Pepino, a 10 wlasnie paskowe, dokładnie za 4,99zł Ale niestety nawet one w poniedziałek nie pokazaly tego na co czekałam wiec teraz już czekam tylko na @.
Zastanawiam się tylko nad jednym jeszcze faktem. A co jak w poniedziałek @ się nie pojawi, we wtorek rano zrobie tescior, wyjdzie jedna tlusta krecha? Nosz przecież to wtedy chyba się zalamie, ze z ani jednym ani z drugim nie wyszlo :-D:rofl2:

Nuuuśka a może będą dwie krechy?
Nie ma co z góry zakładać, że się nie uda.
A jak (odpukać) będzie jedna kreska to może @ w środę przyjdzie i zacznie się nowy, tym razem już NA PEWNO szczęśliwy cykl :tak:

Zaczynam normalnie chomikować testy :-D Jutro sobie wezmę w tesco jak znajdę, bo dziś w Auchan już nie było. Tzn były jakieś za 10zł :crazy: Ostatnio nie miałam żadnego to męża w nocy na stację chciałam wysłać, ale stwierdził, iż mi odbiło :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie zamartwiać mi się. W poniedziałek mam urodziny, z testem w prezencie mi nie wyszło, więc mam nadzieję, że za mnie nadrobicie te podwójne kreski :tak:
Kurczę 29 na karku, ciekawe czy przed 30 będę miec już swoje ukochane dzieciątko :confused:

o jaaa to Ci musze prezenta jakiegoś sprawić w ten poniedziałek koniecznie, jak nie w jedna strone to w druga :tak: Co do tesciorow - mam w domu 2 i więcej w tym miesiącu nie kupie :wściekła/y::wściekła/y:nie ma to tamto, już wystarczy ze jak widze ladne śpioszki to kupic musze bo przecież takie ladne. Nie powiem Ci ile tego jest ale pare dzieci byśmy ubraly :-D Jak ktoras zafasolkuje wcześniej, dostanie poczta trochę od Cioci BB:rolleyes2:

No i dziś test Owu pokazał dwie piękne krechy, nie czekam do jutra i już dziś zaczynamy działać. Dodatkowo czuję kłucie w jajniku - nie wiem może sama się wkręcam :/
Myślę że nie należy się na nic nastawiać, będzie co ma być :)
MoniQaa trzymam kciuki za starania!

Moniqua a to moglabys mi powiedziec jak mam wstawic ta miniaturke ovu na stale?:confused:
Ja kupilam same testy ciazowe (allegro ,paskowe czulosc 10 za 1 zl szt) moze juz w poniedzialek u mnie beda to bede mogla testowac codziennie bo juz nie wytrzymuje presji a czuje ze cos sie dzieje. Mam caly kremowy sluz i bardzo wrazliwe piersi juz od soboty...procz tego nie mam sily cwiczyc tylko czuje sie zmeczona i caly czas bym tylko spala(moze to przez pogode w sumie...)

reklama
Nuuuśka ja dziś stałam przed wieszakami z ciuszkami, ale mój stwierdził, że z pracy z @ wróciłam to zakupów nie ma :-p On jak czasem z czymś wyskoczy to nic tylko płakać :wściekła/y:
Kurczę, aż tego tyle masz? Ja wszystko co kupiłam to sprawiłam chrześniakowi męża, albo córuni kuzyna. Tak obsypało ostatnio dziećmi w naszym bliskim gronie, że jak do kogoś jechaliśmy to prezent był :-D

Nuuuśka ja tylko przyjmuje w prezencie zdjęcia testów z dwoma krechami, więc nie masz wyjścia :tak:
A ta Twoja tempka widzę skacze jak jej się podoba :confused: Ciekawe dlaczego...

Oliwia1 to owocnych staranek życzymy :tak::laugh2:

Malinka ale Ty to chyba bardzo niecierpliwa jesteś, jak już będziesz testować to koniecznie daj nam znać jak wyniki :tak:

Kobietki powiedźcie mi proszę jakie suplementy diety warto jeszcze stosować podczas staranek (poza kwasem foliowym)??
Widzę, że niektóre dziewczyny biorą olej z wiesiołka, ale jeszcze nie wiem na co ;)

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska (09.04 - jest bladzioch)
15.04.2013 - Nuuuśka
16.04.2013 - Zabucha
20.04.2013 - Malinka41
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90
22.04.2013 - Papalo
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Moniqaa