Nuuuśka
..kocia mama ;]
Mimimoo tak choć u mnie ten cykl jeśli doczytasz powirowany jest troszkę - owulka w 20dc a cykle od odstawienia anty miałam 28-dniowe. Wszystko się wiec poprzestawiało i jak zobaczysz na moim wykresie, pierwotnie @ miałam dostać 8-go,ale z racji tygodniowego opóźnienia owu, teoretycznie o tyle samo może przesunąć się @...wiec musze grzecznie siedzieć i czekac do poniedziałku, choć nie wydaje mi się żeby się udało
A gadzina mnie wkurza bo im szybciej przylezie tym szybciej będzie można zacząć nowy cykl staranek a tak to nie wiem czy w ogole na kwiecień z owulka się zalapie 
Moniqaa ja zawsze na allegro kupuje, tam się oplaca, choć powiem Ci, ze teraz w Tesco zlapalam tesciory ciążowe PEPINO 10 za 5zł
A gadzina mnie wkurza bo im szybciej przylezie tym szybciej będzie można zacząć nowy cykl staranek a tak to nie wiem czy w ogole na kwiecień z owulka się zalapie 
Moniqaa ja zawsze na allegro kupuje, tam się oplaca, choć powiem Ci, ze teraz w Tesco zlapalam tesciory ciążowe PEPINO 10 za 5zł

Jutro będę w tesco to popatrzę, testów nigdy za duzo, bo ja z nerwów to co 2h mogłabym testować 

Ostatnio nie miałam żadnego to męża w nocy na stację chciałam wysłać, ale stwierdził, iż mi odbiło 

On jak czasem z czymś wyskoczy to nic tylko płakać