tygryseczek
Staraczka
To dobrze ze w maju jaby co chociaz nic nie przesadzone dopoki @ nie przyjdzie.... ale jak tu u koleazanek ktore wczesniej testowaly pokazal sie bladioch a u ,mnie nic... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Faceci z reguly sa jak male dzieci kiedy się obraza wiec i obchodzić trzeba z Nimi jak z małymi dziecmi, żeby czuli się docenieni i najważniejsi w danym momencie, nawet jeśli wcale tak nie jest ;] Zawsze mowie, ze mimo ze mój Ł. nie jest ojcem biologicznym Oli, jest jak jej większy klon
Faceci z reguly sa jak male dzieci kiedy się obraza wiec i obchodzić trzeba z Nimi jak z małymi dziecmi, żeby czuli się docenieni i najważniejsi w danym momencie, nawet jeśli wcale tak nie jest ;] Zawsze mowie, ze mimo ze mój Ł. nie jest ojcem biologicznym Oli, jest jak jej większy klon 
 Ale sama od siebie mogę Ci dac tylko jedno na to lekarstwo - musisz nauczyć się sama siebie wyciszać kiedy czujesz ze wybuchniesz i panować nad swoimi emocjami, bo to one wlasnie sa glownym bodźcem takich uchylkow. A jak to nie pomoze to psycholog i wygadaj się. Mnie pomoglo w tamtym okresie czasu a było bardzo nieciekawie...
Ale sama od siebie mogę Ci dac tylko jedno na to lekarstwo - musisz nauczyć się sama siebie wyciszać kiedy czujesz ze wybuchniesz i panować nad swoimi emocjami, bo to one wlasnie sa glownym bodźcem takich uchylkow. A jak to nie pomoze to psycholog i wygadaj się. Mnie pomoglo w tamtym okresie czasu a było bardzo nieciekawie... A ze ja z natury jestem pesymistka, wiec i ja pewnie dotrzymam Wam towarzystwa w maju
A ze ja z natury jestem pesymistka, wiec i ja pewnie dotrzymam Wam towarzystwa w maju 
 Generalnie lubię załatwiać sprawy prosto w oczy, rozmową, a nie za plecami, bo to tylko gorsze sytuacje generuje, a po co?:-)
 Generalnie lubię załatwiać sprawy prosto w oczy, rozmową, a nie za plecami, bo to tylko gorsze sytuacje generuje, a po co?:-)