Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylka- widziałam na styczniówkach że już jesteś rozdwojona, super, gratuluję, cholestazę przechodziłam i też musiałam leżeć w szpitalu.
Ja się czuję dobrze a mały będzie miał na imię Fabian.
happymama a Ty jak tam? Dzieciaki przygotowują sie już na przyjście braciszka?
anuszka, mel ajak u Was? anuszka teraz na dniach do szpitala jedziesz?
misia jak tam z małą sobie radzisz? Pokaż fotki Wiki w wolnej chwili! :-)
a u nas bez zmian.. w przyszłym tygodniu jedziemy na badanie nasienia M. Ja chyba wybiorę się na monit choć jeszcze do końca nie wiem. Ale chyba muszę dowiedzieć się czy to całe zawirowanie w moim poprzednim cyklu nie było związane z samoistnym poronieniem... ciągle o tym myślę i obawiam sie że to mogło być to.
Natka- u mnie dobrze, dzieci już odliczają dosłownie, pakowanie torby szpitalnej wywołało totalne przejęcie u nich że to już niedługo. ;-) Wczoraj odszedł mi kawałek czopu sluzowego i miewam lekko bolesne skurcze, zobaczymy co mi lekarz wywróży w czwartek.
no ciekawa jestem czy się synek wybierze na świat prędzej czy nie :-) a imię macie już wybrane? Trzymam w takim razie kciuki za same dobre wieści na czwartkowej wizycie :-)
Hejka. Dalej w dwupaku
dziś miałam ktg i wizytę u gina. Ktg: serduszko super, skurczy brak. Potem wizyta u mojego gina , szyjki nie ma, ale rozwarcie minimalne ( jakby sie zmniejszyło bo bylo na palec) , mały już nie mały, 4 kg jak nic a moze odrobinę wiecej . Główka prawie 10cm ! Łożysko już 3 stopien. Mam kolejne ktg 13, potem 17 a jakby nic sie nie ruszyło to 20 do szpitala na wywołanie berbecia. A nogi mi puchną i cierpną bo mały naciska mocno. Mam sie z tym pogodzić i tyle, przejdzie po porodzie.
happy mojej kolezance czop odszedł na 2 tygodnie przed porodem
anuszka kciuki mocne za operację &&&&&&
Natka żeby to badanie coś pokazalo &&&&&&&&&&&&&&&