reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalinko zamierzam iść w sobotę prywatnie do ordynatora własnie po to by jak sie będzie coś działo nie czekali na cud .

Dzis albo padnę albo nie iwem co. Zaliczam zgon, łobuzy nie chcą spać, szaleją, taki mi bajzel zrobili ze aż mi sie płakać chce a chłop dzis do 24 w robocie . Jak dożyje do rana będzie super

reklama
no ja niestety też mam tak że nikt nigdzie miejsca nie ustąpi. 2 dni temu poszłam do lekarza rodzinnego z chorą Mają, dziecko uwieszone na mnie i ja z wielkim brzuchem , wchodzę a tam poczekalnia pełna ludzi, wszyscy się spojrzeli i siedzą dalej... a lekarz wyszedł zobaczył że stoję i kazał mi wejść po za kolejką, to się zdziwili:tak: przy kasach w sklepie też nikt nie ustąpi, stoją z pełnymi koszami a ja np. mam dwie rzeczy w ręce i co ? i dupa? popatrzą tylko i tyle.

happy
a po jakim czasie od operacji zaszłaś w ciążę? dali ci jakieś przeciwwskazania ile trzeba odczekać, bo ja nie wiem co robić ... napewno zadzwonie do swojej ginki ale jeszcze nie teraz

u mnie była inna sytuacja bo ja byłam w ciąży i poroniłam w wyniku tej operacji, ale lekarze twierdzili że nie muszę czekać jeśli o samą laparo chodzi . Ja zaszłam po roku czasu ale dopiero wtedy podjeliśmy starania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry