Moniqaa my już po badanku

uffff przezylysmy ! Wenflon zalozyla mama Oli w domu, także już o tyle mnie było krzyku. Badanie czasowo, nawet bym powiedziała, troszkę przed czasem. Dostala kontrast i pojechala w glab kuli
Po badaniu czekalysmy jeszcze pol h, potem było piciu i ponieważ nic się nie dzialo, pojechalysmy do domku. Mama Ł. spotkala tam swoja kolezanke, która pracowala na tym samym oddziale co ona, wiec poprosiłam ja żeby Nam powiedziała tylko czy cos tam wyszlo. NIC NIE WYSZLO, GLOWKA ZDROWA, NIE MA ZADNEGO KRWIACZKA !
bardzo ale to bardzo się ciesze
Zapisalysmy się na przyszly tydzień do neurolozki i zobaczymy co ona powie, ale jestem zdanie, ze jeśli przepisze Nas do Poradni Leczenia Bolu to chyba jej już to podaruje. Nie wiem czy jest sens leczyc ja z powodu boli glowki jeśli to nie w wyniku urazu, a tez nie powtarza się to nagminnie. W końcu każdy czasem ma migreny, ja ostatnio prawie codziennie od tygodnia budze się z bolem glowy
Verita oj mam nadzieje, ze to jakas przejsciowa wirusowka i malutka szybko się wykuruje. Trzymam mocno za Was kciukaski, i mimo wszystko próbujcie, który dziś dc ?
tygryseczek kiedy Ci spadla ? bo piszesz ze dziś 37,0 wczoraj 36,9, przedwczoraj 36,8 i 36,7 wiec to raczej rosnie Kochana a nie spada jeśli dobrze doczytałam. Który to dc ? Tylko czekac gwałtownego wzrostu i spadku, bo wyraźnie zaczyna się budzic do zycia
anuszka to super, trzymam kciukaski za jutro :-) najważniejsze ze klotnia zażegnana , Nasza tez
happymama a kiedy boli ja brzuszek ? po posiłkach, przed czy może w nocy ? Badalas ja w kierunku refluksu może ? Pytam bo Ola miała bardzo podobne objawy, bolał ja jakiś czas brzuch ( często o roznych porach dnia, czasem w nocy) i po badaniach i gastroskopii okazało się, ze ma refluks przełykowo-zoladkowy nocny. Na szczęście ten fakt już zażegnaliśmy, i jest spokoj, ale było ciężko :|