michalina_ch
Fanka BB :)
avensis - pamiętaj: winko i trochę pikanterii - i będzie dobrze!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
avensis - pamiętaj: winko i trochę pikanterii - i będzie dobrze!!!

Skoro Ty jesteś zadowolona, mysle, ze ja tez na pewno będę. 

Ty masz usg 8 maja, a ja przy dobrych wiatrach będę wtedy testować
Wiec kolejny wspólny wazny dzień
A z blizniakow bym się ucieszyla nie powiem
Zawsze mnie straszyli ze tak się skończy, bo po urodzeniu Oli jak by na to nie patrzeć tabletki anty brałam 8 lat
wiec cholercia nafaszerowalam się jak trzeba...
Jutro wieczorkiem powtorze, ale działamy :-)
Ty masz się cieszyc, wyluzować, odpoczywać a nie denerwować jakimis głupotami. Wiesz ile ja wazylam przed ciaza z Olka ? 48 kg (!!) . W ciąży na finiszu- 80kg. To było cos....30kg na plusie. Tez się balam jak to będzie, boze a cellulit a rozstępy...ale w rzeczywistości było inaczej, nie tak zle jak się obawiałam. Cala wage zrzucilam w przeciągu pierwszych 4 miesięcy zycia Oli. Spacerki robily swoje, ale tez nerwy niestety dzięki mojemu ex...no i znowu bylam chudzinka. NIE wykonywałam zanych cwiczen, po prostu waga zeszla, ale ruch robi swoje i km pokonywane z fasolka na spacerach
Teraz troszkę mi się przybralo, waze 66kg przy wzroście 173cm i nie podoba mi się mój brzuch( jezu fald ...), ale u mnie to bardziej efekt jojo. Podpalalam swego czasu, jak rzuciłam, w ruch poleciały słodycze. No i tak się skoczylo. Ale o dziwo rozstępy po ciąży mi nie zostały - mam tylko na piersiach ale to w wyniku karmienia ( karmiłam Ole do 11miesiaca) i rozmiaru, bo po karmieniu dosadnie mowiac miałam po prostu dwa flaki. Ale nie uważam żeby to odjelo mi atrakcyjności. Pewnie, ze nie jestem z siebie zadowolona, jak kazda kobieta ( bo Nas ciężko zadowolić a wobec siebie samych jesteśmy strasznie surowe)ale musimy się nauczyć kochac siebie i swoje ciało, skoro Nasi mezczyzni tak je kochają