madziolina_p
Fanka BB :)
Ale nie masz szczytu śluzu, żebyś mogła poznać następnego dnia, że jest już śluz wyraźnie gorszej jakości?![]()
no moze i jakas jest roznica... ale nie dokonca w 100%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie masz szczytu śluzu, żebyś mogła poznać następnego dnia, że jest już śluz wyraźnie gorszej jakości?![]()
Dziewczyny, może mi coś doradzicie, a więc przed chwilą byłam w kibelku, patrzę a tam gęsty śluz z nitką krwi... Zazwyczaj miałam plamienie a po nie całej godzince krew, a tu teraz takie cyrki. Nie wiem co sę dzieje, jak nie dostane @ to robię jutro albo we wtorek test. Pytam się Wam bo może miała któraś @ która się tak rozpoczynała?? Nie chcę się specjalnie nakręcać, a po drugie to już 14 dpo więc trochę późno na implantacje, no chyba że owulacja nie wystąpiła w dniu spadku temp a później... Głupieję i mam coraz większą nadzieje :-(

Ale dym z ogniska pachnie w miarę przyjemnie

Madziolina tak dobrze zrozumiałaś, dzisiaj powinnam dostać @, już się stresuję jutrzejszym dniem heh
, czyli oficjalnie rozpoczynam 5 cykl starań. Miałam tyle objawów ciążowych i nie potrzebnie się nakręcałam. Postanowiłam, że jak w tym cyklu się nie uda to ruszam na badania do mojej gin. Zaczynam się już martwić, dlaczego nam nie wychodzi? Współżyjemy w najbardziej płodne dni i d**a nic nie wychodzi. :-( pół dnia wczoraj ryczałam, pokłóciłam się z moim J i w ogóle ta niedziela to był jakiś niewypał.
ale nowy cykl, nowa nadzieja 
Hejka :-)
Jeszcze nie testowałam, za chwilę jadę na zakupy więc kupię teściora. Tak się zastanawiam, czy zrobić jeszcze dzisiaj czy może jutro z samego rańca??