Witam w ten smutny poniedziałek. Weszłam poczytać co u Was słuchać a tu takie wieści.
Olapalo - trzymam kcuki aby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&& Kochana, zmartwiłam się bardzo :-( Koniecznie daj znać co u Was....
lamorela - bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać, chcę tylko abyś wiedziała, że myślę o Tobie.
Aż nie wiadomo co napisać...
Mnie od 4 dni wciąż pobolewa brzuch. W zasadzie w różnych miejscach. Czuję ucisk, wzdęcia i w ogóle. Sama nie wiem dlaczego...ale nie chcę się nakręcać. Wczoraj zaczęły pobolewać i nabrzemiewać piersi, ale równie dobrze może to być po treningu biegowym i jeździe rowerem. Śluzu jakby dużo (w porównaniu do ubiegłego miesiąca) i pochwa jest na tylnej ścianie jakby wypukła

, nie wiem, czy kiedykolwiek tak miałam wcześniej, bo nie sprawdzałam.
Z niecierpliwością czekam do końca tygodnia, bo termin sierpniowej @ wypada na 12.08. Mam zamiar do tego dnia powstrzymać się z testowaniem, ale od myślenia człowiek nie ucieknie.
Dziewczyny, wszystkie - zafasolkowane, oczekujące na potwierdzenie zafasolkowania /lub nie/ i starające się - życzę zdrówka.
Co z tymi przenosinami na sierpiówki?? Ja dopiero od miesiąca jestem na forum i nie mam pojęcia jak się to praktykuje?