Jeja, ile tu napisałyście dzisiaj !!!
Karola, salon MEGA !!! Ale ja podobnie jak któraś z dziewczyn mam mały metraż i mogę sobie jedynie pomarzyć...mmmm... A mój mąż dziś będzie miał przerąbane bo napewno pokażę mu te fotki i znowu będę truła o remoncie hehe
Co do
kotów to podłączam się pod temat całą sobą :-) Już też mi ręce opadają jak niwelować ten zapach. Mój Kot jest wykastrowany, mimo to czasem zdarza mu się lać po kątach. Wystarczy, że ma ciutkę brudno w kuwecie i już szcza obrażony na dywan. A zaznaczam, że często mu sprzątamy

O cytrusach słyszałam ale nie stosowałam. Muszę też wziąć pod uwagę ocet. Najlepsze są pewnie środki z zoologicznego ale nigdy nie kupiłam, nie wiem czemu :/ Muszę się wziąć za to wszystko w końcu...
Dośka, możliwe, że Dupek wydłuży Ci lekko cykl ale może też pomóc w zagnieżdżeniu. Ja dostałam @ chyba w dniu, w którym jeszcze brałam ostatniego Dupka więc wiele nie wpłynął. Gin powiedział, że jeśli przyjdzie okres to Dupka mam odstawić. MOże weź go jeśli Gin zalecił i sprawdzisz co będzie. Nic się nie stanie, że wzięłaś później
Piaska, to może ja też sobie zrobię te badanka? W grudniowej cytologii wyszły mi liczne bakterie ale nie było wymazu ani posiewu, ogólne badanie. Gin nie zalecił nic, dał mi globulki i tyle. NIe powtarzałam badań. MOże to ma wpływ na moją niepłodność?