reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

lamorela ty masz tak zazwyczaj z tymi cyklami ? Mój dziś 45dc. Ale już mnie zaczyna smyrac w podbrzuszu po dupku. No nic czekamy.

przypomnialam sobie że na poprawe ilości i jakości śluzu jest dobre siemie lniane do picia.

reklama
elifit sama nie wiem, od trzech cyklów coś mi się rozregulowało, wcześniej było jak w zegarku 32 dni i @, a trzy ostatnie: 40 dni, 53 dni i teraz 46 dzień i nic. Niby coś tam w brzuchu pobolewało jak przed @ i już nawet krzyż dawał się we znaki, ale @ nie przyszła.

karola ten zespol LUF to zupelnie opis mojej sytuacji...:/ a wyczytalas gdzies co z tym mozna zrobic?

susel szczerze to nie zgłębiałam tego tematu więcej bo wolałam się nie dobijać, wolę wierzyć, że u mnie jest prawdziwa owulacja :tak: pal licho, że w co drugim cyklu, grunt, że w ogóle jest :-D

poszperaj w necie, na pewno coś tam będzie o tym.

ni_kusia witam nową staraczkę!!!! bardzo ci współczuje, miejmy nadzieje, że los Ci szybko wynagrodzi strate dzidziusia i szybciutko uda Ci sie zajsc w ciaze ponownie!!! trzymam kciuki &&&&

mam pytanko do tych którym spóźnia się @ a test wyszedł negatywnie.....
testujecie ponownie czy spokojnie czekacie aż @ przyjdzie???? jak testujecie ponownie to ile dni czekacie od pierwszego testu??? bo chyba bez sensu robić codziennie czy tam za dwa dni..... ja się głupia napaliłam że jestem w tej ciąży.... już mnie korci test zrobić ponownie....

lamorela :tak: to witaj w klubie "rozregulowanych",ale o mnie,to akurat wiesz,jakie przeboje z tymi cyklami mam.:wściekła/y:
19ania90 też tak miałam na początku...:no: Napalałam się,że super,@ nie ma,może jednak ciąża..a tu dupa blada...i oczekiwanie na @,która nie wiadomo kiedy się pojawi.

Dziewczyny jak Was tak czytam to dziękuję Bogu, że mam krótkie cykle (ostatnie 2 regularnie 24dni:-)). Nie wiem jak z tą moją owulacją czy jest czy nie ma bo skok temperaturki jest więc nie wiem czy mogę w swoim przypadku mówić o tym, że owulacja była czy nie bo nie wiem, aż tak się nie znam.

19ania90 poczekaj kilka dni i jak @ nie przyjdzie to zrób ponownie test dla pewności :tak:

Ja pamiętam jak w zeszłym roku byłam u ginekologa i mu powiedziałam, że staramy się z mężem od trzech miesięcy o dziecko i nic nam nie wychodzi to mnie normalnie wyśmiał :szok: i teraz trochę się zraziłam. Poczekam bo niby jak do roku nic nie wychodzi to wtedy robią badania itp.

ni_kusia współczuję. :-(
Życzę owocnych staranek.

19ania90 w poniedziałek miałam betę, w środę testowałam i strasznie mnie korci znów testować, ale zostały mi 2 testy, więc poczekam do poniedziałku. Jeśli @ się nie pojawi, i II kreski też nie to umawiam się na wizytę do gina.

Hej dziewczyny.
Ja dziś uderzyłam w inne starania o maleństwo, byłam w Licheniu po tę dobrą wodę, co ma takie magiczne właściwości. Poczytałam świadectwa wielu ludzi uzdrowionych i mnie tak podbudowało :)

Czesc dziewczyny dawno sie nie odzywalam a to prze brak czasu duzo pracy i ciagly sen....
Juz od 2 dni test owu pokazuje mi II kreski...:) wiec dzialam dzialam ..... mam nadziej ze juz ten 10 cykl bedzie owocny....

reklama
Tygryseczek &&&&& działaj !!!:tak:

Piaska też o tym myślałam,ale moja wiara w tą wodę nie jest aż tak silna niestety:-(
Madley &&&& za II

ewka moja ginka tak samo zareagowała...dlatego zmieniam gin !!!

Dobrej nocki...ja znowu mam temperaturę :-( więc idę spać !!!

Do góry