reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tilli a no jakos tak wyjdzie :p hehe
No moi chlopcy maja usg z nagraniem na plytke wiec I 3 bedzie mialo ;-)
Szkoda ze po 24 juz nie bede miec usg, druga polowa ciazy bez podgladania maluszka. Ale za to beda ruchy.
Tak wogle zastanawiam sie czy ja juz moge cos czuc ?
Czuje czasem cos tak nisko, I to takie przeplywanie..
No jeszcze kilka tyg I poczuje prawdziwe kopniaki a wtedy nie bedzie watpliwosci.

Mykam myc dzieciaczki.

jedyne co mozesz czuc to perystaltyke jelit:-D

dziecko w 10 tyg wazy ok 15 g... takie malenstwo nie ma sily i mozliwosci ani kopac ani przeplywac tak abys poczula :-D

Witam i ja. Nie wiem czy to ja czy te zioła ale już druga noc z rzędu mam takie sny że a sie wstydzę przyznać. :zawstydzona/y:

emalia no nie gadaj!!! Tobie też śnią się zboczeństwa???????? :szok:

no nie, to nie może być przypadek, ja nie wiem co te zioła mają w sobie :-p :-p

dzięki za rady dziewczyny, myślę, że w końcu któreś z nas zmądrzeje, a najlepiej gdybyśmy oboje ciut zmądrzeli... może kiedyś będzie nam dane żyć sobie spokojnie i zgodnie bez sprzeczek i złośliwych docinek...

Ostatnia edycja:
Tilli to czekam jeszcze kilka tygodni ;-)

Karola co do waszej klotni to powiem Ci tak, kazdy sie kloci , nie ma par ktore sie nie kloca, no chyba ze sie malo widuja to nawet nie maja o co.
Ciesz sie ze sprzeczacie sie o glupoty, a nie o powazne rzeczy. Ja nie raz tez odbieram cos do siebie, a potem sie okazuje ze bez sensu. Przeciez tak jak mowisz Ty moglabys mu dogadac ze by mu w piety poszlo, a on to wie. Na pewno nie bylo mu dobrze siedzac w domu jak nieudacznik.
A co do jezyka to logiczne ze nie bedziesz znala kazdego slowa, bo to trzeba uzywac :p
A np. W szkole nie rozmawiacie o gierkach po angielksu, a jak ktos Ci da jakies badziewie do przetlumaczenia z nieznana terminologa to sama zapytasz wujka google o zdanie :p
Grunt to umiec to uzyc bo tlumaczenie samemu a przez google to rozne smieszne rzeczy wychodza :p
Zreszta ja nie raz mialam do czynienia z tlumaczka I np, u lekarza mowilam jeszcze jak Alex byl malutki ze ma ciemieniuche (cradle cap )o ile dobre pamietam a ona ze on ma wysypke, az sie wkurzylam I sama wydukalam, a wtedy wolalam miec tlumacza bo niedowierzalam w siebie :p
I tak niestety kazdy tlumacz ktorego ja poznalam duka I nie wiem jak prace dostal :p
Albo np. Tlumacz ktory prosi 3 razy o powtorzenie, albo w slowniku sprawdza.
Niektorzy to tlumaczyc nie pwoinni bo ludzi w blad wprowadzaja...

Akuku ja się dowiedziałam o płci w 13t6d nie wiem co Wy macie za sprzęt że nawet polski lekarz poleca hehe ja usg miałam na 3d a potwierdzające na 100% miałam w 19tc na zwykłym starym sprzęcie,liczy się w 50% umiejętności lekarza a pozostałe 50% to jakość sprzętu,ale moja znajoma na starym sprzęcie jaki stoi u Nas w przychodni dowiedziała się przed 14tc

ja teraz w 17 tyg sama widzialam plec lol :D i jedyne co potrzebowalam to sprzetu i reki lekarza by glowice dobrze naprowadzic :-D:-D po 3 dzieci wiem juz jak co widac:-D zreszta za kazdym razem lekarz pokazywal mi dokladnie ze to na 100% taka a taka plec i dlaczego tak uwaza

w 13 tyg to nie wiem czy bylabym w stanie poza tym to taka nie na 100% info bo wszystko sie moze zmienic i jedyne czego bym nie chciala dla AKUKU to gdyby jej powiedzieli na 70% dziewczynka, ktora w 17 tyg okazalabym sie chlopcem:sorry: lepiej wstrzymaj sie teraz od pytania kochana i poczekaj do tego 16 tyg:tak:

gdzie sie podzialy nasze wszystkie ciezaroweczki?????????????????
Die dawno nie bylo:zawstydzona/y:

dziewczyny... ja tez mam zboczone sny ciagle:zawstydzona/y: jejku... budze sie rano i mam ochote... codziennie:szok::-p
tylko nie zawsze jest mozliwosc.. ale nie poznaje siebie:sorry:

I ja mam zboczone sny, ostatnio groszke mniej ale dalej sa. Choc dzis po naczytaniu sie wczoraj o okresleniu plcji snilo mi sie usg ...
Dziewczynka,chlopiec, dziewczynka,chlopiec.

Tilli przy Alexie juz w 12 tyg widac bylo jajca I siusiaka.
A ja nawet nie wiem jak to wyglada u dziewczynki ale chyba odroznie skoro wiem jak u chlopca :p
Tylko ze no wlasnie moze byc taka sytuacja, zreszta moja znajoma cala ciaze slyszala ze sie chlopak urodzi, a tu sie dziewuszka urodzila. Ja nie wiem czy uwierze jesli powie ze dziewczynka, chyba nie I bede czekac do porodu.
Mam troche ciuchow I dla dziewczynki I dla chlopca :p tylko tym razem nie mam zamiaru prac I prasowac wszystkiego jak przy Vikim... Bo to byla dla mnie masakra naprasowalam sie sukienek I musialam do pudla schowac. Teraz beda czekac. No chyba ze mi sie potwierdzi 2 razy..
Ajj juz sama nie wiem.

Dobra ide szykowac Alexa , dzis ostatni dzien przedszkola I musimy wyjsc wczesniej bo chce kwiatki kupic dla pan.
Victor nie chodzi ostatni tydzien do przedszkola, bo kobitki nie maja treningu jak dac zastrzyk w noge z adrenalina w razie czego.
Wiec siedzi w domku.

Milego dnia.

byłam dzisiaj na morfologii z Kubą,mówię Wam masakra...tak krzyczał że krew nie leciała,ledwo 1 ml wyssały,no to w końcu znowu się posłuchały mnie by nie brać z żyły głównej (mówiłam że tam prawie nigdy nic nie leci) no to z nadgarstka no i poszło,ale jak znowu będzie skrzep to lipa,znowu muszę jechać i prywatnie robić bezpośrednio w laboratorium,no i w odwecie poszłam sama na pobranie,ale do najbliższego laboratorium a nie w przychodni i tak mi wbiła igłę że zamiast dziurki mam kreskę rozdartą :szok: i żyła mi pękła :szok:

reklama
Do góry