reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli a ja napisalam i spac poszlam. Dobrze ze w domku jestes i ze mama Cie pilnuje !!
Kazde jej slowo popieram recami i nogami hehe
Tak wiec sluchaj sie grzecznie lez i odpoczywaj.
A czdmu nadwrazliwa macica ?? Niewiadomo co?? Az dziwne. W razie czego dalej beda Cie kroplowkowac zeby mala byla dluzej w brzusiu ??
Swoja droga powinni przyznac Ci pielegniarke hehe i do domu kroplowke dac :-P

usmiechaj sie ile wlezie ;-) lez , lez, lez i odpoczywaj.

Ps ja wczoraj dostalam jakoegos skurczu i az sie przestraszylam...a dostalam bo jak wstalam z lozka tak mnie biodro zabolalo ze sie cala napielam .. Naszczescie na strachu sie skonczylo choc juz ktorys raz tak mam. Pewnie obrona ddzidzi skoro ja sie tak spinam to z jakiegos powodu i organizm chronie bejbi.

Bylismy dzis na carbootsie i nic nie hylo, ludzie sprzedaja czasem takie smieci ze maskara...zniszczone buty, jakies pordzewiale sztusce hehe.
Ja szukam czegos dla malucha a tu nic nie ma.
Ciuchow nie kupuje jeszcze, bo troche mam napewno. Po usg przejze co mi potrzeba.
Jezzcze 10 dni ;-)

Milego dnia

reklama
Hej...

Tili chwala Bogu ze jest dobrze.. Lez i pilnuj sie tylko siusiu i lozeczko..

Akuku czekam z takim napieciem na twoje usg jakbym na swoje czekala;)

A ja mam schize sni mi sie juz malutka ze ja nosze przytulam i karmie;) a z karmieniem to juz wogole swir bo glownie ono mi sie sni:) jak juz urodze to bede beczec ze szczescia tak juz bym chciala to dzieciatko:D a inna sprawa ze mi leci masa siary:/ czuje ze znow bede chodzic jak krowa i mnie bedzie zalewalo!! Dzieki ze odkrylam wkladki chicco jedyne z wkladem pampersowym:)

Tili- jak dobrze, że jesteście w domu. Nóżki do góry i odpoczywaj jak najwięcej :-)
Kamilka- wcale się nie dziwie, że śni Ci się ukochana córeczka:-)
Akuku- szkoda, że nic nie udało Ci się trafić. Może następnym razem coś ciekawego będzie dla maluszka.
Karola- jak temperatura dzisiaj?

A właśnie, ile mamy potwierdzonych dziewczynek a ile chłopców na tą chwilę?

Akuku - ja bylam na car boot moze z 20 razy w zyciu, nie chce mi sie..:sorry:
tzn jak jedziemy na taki duzy to tylko datego ze jest tam park rozrywki dla dzieci
ale jak ja nie lubie chodzic po tym targu gdzie 70% to smieci..
jeszcze jak sama to moze.. ale z dzieciakami to katorga:sorry: ile rodzicow chodzi, dzieciaki krzycza, placza ze zmeczone.. albo na mus w wozkach siedza..
ale nie to najgorsze.. ja po prostu nie lubie szukac:zawstydzona/y:
np. tk maxa tez nie lubie bo tam trzeba szukac, wieszak po wieszaku
ja to wole jak wszystko jest ladnie wywieszone co to wzoru i koloru :-D
ze ide prosto do tego co chce..
takie szperanie mnie meczy..

ja juz mam praktycznie wszystko dla Mlodej
zostala mi wanienka i torba szpitalna
a polowalam na facebook - u mnie jest strona w miescie i jak ktos ma cos to sprzedania to wystawia i udalo mi sie skompletowac wszystko co potrzebne :tak:
+ wizyta w ikea i pare razy Tesco i wszystko lezy i czeka:tak:

Miciurko- co tam u Ciebie?????????????

krówka no właśnie chyba nie bardzo... powinna iść do góry, a zresztą już mi wszystko jedno czy idzie w górę czy nie, w poprzednich cyklach dochodziła nawet do 37,3 a potem spadała z hukiem :-(

czyli chyba nie ma zasady:sorry:

na 10000000% nic z tego nie będzie bo nie mam żadnych objawów o których często piszą dziewczyny, senność, ból piersi, wyczulenie na zapachy, ból brzucha.

zero, żadnych objawów :zawstydzona/y:

Karola- każda z nas jest inna i nie ma co się zagłębiać w objawy. U mnie ciąża 3 i kolejna różniąca się objawowo od poprzednich. A zresztą jak nie ten cykl to kolejny musi być trafiony!

reklama
niby ucieszyła mnie ta niespodziewana owulacja ale z drugiej strony trochę pokrzyżowała mi plany, po rozpoczęciu nowego cyklu miałam umówić się na HSG, mogą ostatnią deskę ratunku.

teraz niestety nie wyrobię się już w sierpniu, czyli duuupa, kolejny termin kiedy mogę zrobić hsg to ferie zimowe bo wtedy mam wolne, o ile zgra to się w czasie z terminem @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry