Tilli a gdzis zKupilas stanik do karmienia za 2,5 f ?? Masz linka ?? Moze I ja sobie zamowie, bo to niby polowa ciaza, ale ten czas leci ze ja sie szczerze zastanawiam czy sie wyrobie ze wszystkim
A co do carbootsow to odpisalam wczesniej ale tel. Mi sie zaciol :-( a wiec ja lubie carbootsy I nawet jak ktos ma cos ciekawego ale w worach, kartonach I tego nie widac, to nie grzebie w tym bo mi sie nie chce. Tak wiec strzaly mam ale wlasnie jak widze ze np. Rozmiarami ciuszki opisane, poskladane czy powieszone I moge ogladac. A tak jak pogniecione to nie chce mi sie nawdt ogladac.
Ale jp. Duzo rzeczy fajnych kupilam juz nie raz. zreszta przewaznie mam tak ze np. Trafi sie jedno dwa stoiska gdzie jest cos ciekawego, a reszta to poprpstu jest. Wiadomo kazdy cos sobie gdzies znajdzie.
My teraz we wrzesniu bedziemy mieli wielki carboot kyory jest dwa razy do roku tylko. I musze wziasc ze soba kase tak by np. Wozek kupic, bo czesto sis strzaly trafiaja. Tak swoja droga kiedys kupilam wozek icandy cherry z gondola I siedzeniem za cale 30f . Mialam wozek ale stwierdzilam ze sprzedam I z 150 sprzedalam na ebayu.
Ale mowie ide jak nic nie ma trudno jak jest to fajnie. Nie zawsze musze cos kupic.
A dzieci moje juz dawno ja rynku nie bylu, choc niedlugo juz beda z nami chodzic hehe. Ale oni grzeczni I noe marudza ani nic.
Wiadomo prosza o zabawke czy cos tam, ale zawsze mowie zeby obejrzeli dokladnie czy wszystkie czesci sa, czy nie polamane itd. I wtedy jakas jedna mala zabawke wybierzemy za calego funta hehe ale tez nie zawsze, bo nieraz nie ma na czym oka zawiesic.
Sie dziwie ze ludzie wjezdzaja bo za wstep placa 10 f a nie wiem czy im sie to zwraca...
Ja juz kilka razy sie wystawilam na rynku I zawsze zarobilismy troche. A ostatnio tzn. Juz dawno ..sprzedawalismy wozek britax b dual po chlopcach za prawie 200 ale zadbany, malo uzywany I polacy od nas kupili.
Ale nie mielismy parcia by go sprzedac, zreszta ja nawet nie bardzo chlialam. Wiec powiedzialam ze nis obnize ceny wtedy pewnie nikt nie kupi
Karola tempka ladna, wlasnie dobrze jak na jednym poziomie, ale wiadomo trzsba czekac.
A wiecie co , zjadlam obiad I jestem glodna :O
No masakra jakas jeszczs tak w tej ciazy nie mialam... A dodam ze obiad syty, miesny, warzywny...kurka a ja czuje sie pusta