reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej laski ;)

Emalia - gratulacje!! :)

Limonka - Franek jest cudny! I jaki duży z Niego chłopak ;) a jeśli nie możesz siedzieć, to są takie poduszki poporodowe z dziura na środku - mi takie coś uratowało życie po pierwszym porodzie ;)

A my od wczoraj siedzimy w szpitalu. Młoda ma zapalenie oskrzeli :(

reklama
hehe aa no przystojniaka żeśmy spłodzili :D:D:D a sie zastanawiałam jak bedzie wyglądac ale przeszło moje najśmielsze oczekiwanie :D jestem zakochana w nim

Domi wiem o tej poduszce ale mnie tak rozerwało że nawet ona mi nie pomoże :-:)-( nic musze troszke pocierpieć ale wynagradza mi uśmiech mojego maluszka :zawstydzona/y::tak:

limonka synek prześliczny, a jaką ma karnację, będzie łamał serca niewieście :-D

domi dużo zdrówka dla Marianki!

dziewczyny, weźcie no mnie kopnijcie w dupsko bo głupie myśli przychodzą mi do głowy, świruję bo do pierwszej wizyty jeszcze ponad tydzień (idę 19.11) i martwię się, że coś może być nie tak. Mam tysiąc myśli na minutę i jeszcze więcej obaw, a to, że zamiast przytyć to schudłam, że za rzadko mnie brzuch boli, że nie mam mdłości, wiem, wiem, nie wszystkie dziewczyny muszą mnieć takie same objawy, ja to kurcze wszystko wiem ale i tak mnie jakiś irracjonalny strach ogarnia.

dla uspokojenia dziś rano zatestowałam, druga krecha sporo mocniejsza od testowej i pokazała się natychmiast zanim nawet mocz doszedł do kreski testowej, ba testowa się jeszcze nie pokazała a tu już była gruba krecha.

uffff.... spokojnie.... spokojnie... wszystko jest ok...

ot taka moja mała mantra od kilku dni... :baffled:

limonka synek prześliczny, a jaką ma karnację, będzie łamał serca niewieście :-D

domi dużo zdrówka dla Marianki!

dziewczyny, weźcie no mnie kopnijcie w dupsko bo głupie myśli przychodzą mi do głowy, świruję bo do pierwszej wizyty jeszcze ponad tydzień (idę 19.11) i martwię się, że coś może być nie tak. Mam tysiąc myśli na minutę i jeszcze więcej obaw, a to, że zamiast przytyć to schudłam, że za rzadko mnie brzuch boli, że nie mam mdłości, wiem, wiem, nie wszystkie dziewczyny muszą mnieć takie same objawy, ja to kurcze wszystko wiem ale i tak mnie jakiś irracjonalny strach ogarnia.

dla uspokojenia dziś rano zatestowałam, druga krecha sporo mocniejsza od testowej i pokazała się natychmiast zanim nawet mocz doszedł do kreski testowej, ba testowa się jeszcze nie pokazała a tu już była gruba krecha.

uffff.... spokojnie.... spokojnie... wszystko jest ok...

ot taka moja mała mantra od kilku dni... :baffled:

już pisałam Ci że na mdłości masz czas,jedne odrazu mają mdłości inne później gdy beta jest już wysoka,ja miałam od 9tc,brzuch pobolewać również może ale nie za dużo więc o to nie powinnaś się martwić a cieszyć,poboli jak macica zacznie się rozrastać bo póki co jest taka jak przed okresem,bo w końcu maluszek jest tyci tyci :tak:

a ten strach to norma,mi nadal towarzyszy,najpierw że coś nie tak,bo przecież jestem po poronieniu i myślałam że znowu mnie to spotka,potem bo spodziewałam się ruchów codziennie,już nie pamiętam jak było z Kubą gdy zaczynałam czuć rchy,teraz kilka razy dziennie coś poczuję i koniec,ale skoro czuję to powinno być ok ;-)
więc głowa do góry,za szybka wizyta u lekarza też jest zbędna bo lekarz co zrobi ? sprawdzi ew szyjkę i tyle :-)

tili​ jak samopoczucie ?

Karolaa ojj bedzie łamał serca :D:D u mnie żadnych objawów ciążowych nie było wiec powiem Ci że nawet nie wiem jak to jest hehe tylko brzuchol rósł aa i tylko zgaga poza tym mój mi powiedział że jakby nie widział na usg że jest malszek w środku to w życiu by mi nie uwierzył że jestem w ciąży aaa obawy ojj każda z nas je ma i wcale Ci sie nie dziwie że tak świrujesz bo przeciez tyle niepowodzeń było ale trzymajj sie kochana jesteśmy z tobą :):*:*:*:*

Karola - calkowicie zrozumiale!!:tak::tak: kazda z nas to przechodzila

ale tak jak mowisz spokojnie wdech i wydech wdech i wydech pamietasz? sama mi to radzilas ;-)

bedzie wszystko cacy, zobaczysz:-D

Anabelko - samopoczucie? hmm... moja mama wczoraj dzwonila i dowiedzialam sie ze moja kochana babcia miala zawal, lezy na oiomie.. troszke to przezywam

poza tym zostalo mi tylko czekanie :tak:

reklama
Limonka Tobie osobiście pogratuluje synka w tym tygodniu :tak:,
Domi zdrowka zycze,
Karola nie panikuj, ja na początku ciąży tez schudłam, a mdlosci mnie dopadly tak kolo 6-7 tc i ciagnely się ho ho ho, wiec nie zycze Ci mdlosci, paskudny stan miałam przez 8 tygodni, do tego potem doszla sraczka i sraczkowe bole jelit, spokojnie jeszcze wszystko przed Toba.

Nie mam o czym pisać, bo czuje się ociezala i Mlody bije mnie już tak po pęcherzu, ze zaczelam niestety nie trzymanie moczu :zawstydzona/y::-(, do tego dysze, sapie i...wegetuje.

Do góry