reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Coś krótki ten pociąg się robi. Smerfik do dzieła i bez poddawania się!

Anabelka- zrobię ale jutro rano bo dziś to brzuch pęka z obżarstwa :zawstydzona/y::-p

Akuku- lekkiego!!!

Akuku kasoku, Anabelka i ja..matko boska :szok:

Dzieki Dziewczyny za wsparcie...ale naprawde jest bardzo trudno... chyba mma depresje... nie moge zrozumiec dlaczego wszystkim sie udaje a mi nie:( w lutym mam laparoskopie..... wiec jeszcze jeden miesiac staran i potem laparoskopia;/... a ja sie boje ze uslysze ze mam niedrozne jajowody i nigdy dziecka nie urodze,;( nie poradze sobie z taka wiadomoscia;( ehh..

Akuku biedna sie meczy:(

Smerfiku na niedrożne jajowody tez jest wyjście i to nie wyrok, nie wiem, z którego miasta pochodzisz, ale na w Warszawie czy u mnie w Katowicach, bodajże w Bialymstoku udrażnia się jajowody i kobitki z bliźniakami zachodzą, wiec nie martw się tylko idz na laparoskopie, poza tym raz już zaszlas w ciaze, czyli były drożne :tak:zobaczysz zajdziesz w ciaze, będzie Cie 8 tygodni mdliło jak mie, potem będziesz dyszec stekac bo brzuch na 5 km do przodu i będziesz modlic się o rychle rozwiązanie dzwigahac brzuch i dodatkowe kg, ja już mam 20 na plusie, wiec sobie wyobrazz z laski ,która wazyla 50 stalam się baryla 70 kg a to i tak mnie niż jak bylam z Matyska tam wazylam 86 kg :szok:jeszcze raz będzie dobrze i jeszcze wspomnisz tego posta.

FOTCE7C.jpg

Załączniki

• FOTCE7C.jpg
    FOTCE7C.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 54
Dzieki Dziewczyny za wsparcie...ale naprawde jest bardzo trudno... chyba mma depresje... nie moge zrozumiec dlaczego wszystkim sie udaje a mi nie:( w lutym mam laparoskopie..... wiec jeszcze jeden miesiac staran i potem laparoskopia;/... a ja sie boje ze uslysze ze mam niedrozne jajowody i nigdy dziecka nie urodze,;( nie poradze sobie z taka wiadomoscia;( ehh..

Akuku biedna sie meczy:(

każda z tego tematu kiedyś pomyślała że nie zajdzie,ja też.Myślałam że raz mi się udało że za drugim razem może mi się nie udać zajść w ciąże i co,dzisiaj mam ponad połowę ciąży za sobą,każda tu się starała i na każda ta która "nie mogła zajść" zaszła,kurcze nawet ja z cyklami od 32 do ponad 80 dniowych zaszłam więc ciiii masz kryzys i chwilę zwątpienia którą każda z Nas miała,przypomnij sobie jak kasoku tu marudziła że nie zajdzie a teraz marudzi że dyszy :-D

kasoku brzuszek masz zgrabniutki :-) też tą cholerną wodę tak w organizmie gromadzisz jak ja :-p

krowko to jutro na czczo ok haha :-)

No rok temu miałam zalamke jeszcze jak się dowiedziałam,ze mój m ma słabiuchne zolnierzyki, schudłam tak bardzo,ze gin w marcu kazal mi 5 kg przytyć, no i w maju powiedziałam sobie,ze jak nie ten cykl to ide na HSG, poryczałam się 20 maja w rękaw kumpeli ,bo bylam po wizycie kolejnej u gina i on już ustalam laaroskopie, wystraszyl mnie jak cholera i okazało się ,ze rycząc już bylam zapylona, 7 dni później wyszly bladziochy, tak wiec uda się, tylko niektóre w pierwszym cyklu a niektóre w n-tym cyklu, smerfiku jesteś o 9 lat ode mnie mlodsza masz kupe czasu, wiec nie smutaj się tylko może jeden cykl weź spokojnie na spontan, o np. ten przed laparoskopia, wiesz,ze będziesz ja miała, a nuz się uda , zobacz na Karole miała mieć HSG i co...odwołane. A propos mam jeszcze dużo opakowan pregnylu leza w lodowce waznosc do 2015 roku daj znac wysle Ci je, po co mam je w końcu wyrzucić, nie chce kasy, uciesze się jak Ci pomoga.

DZiewczyny jestescie niesamowite:*:*:* Dzieki za wsparcie....

Kasoku ca;ly czas pamietam wlasnie Ciebie , jak mialas kryzys... dziekuje za to co napisałas.... ja jestem z okolic Krakowa , mam lekarza ktoremu ufam , ale to czekanie zabija nadzieje.... Moj mąż cały czas powtarza udało sie raz , drugi , uda się i tym razem .... ja mam teraz chwile zwatpienia i zalamania , ale w głębi serca czuje ze sie kiedys uda:):) Kasoku w tej chwili marze o tym by rzygac i stekac i dyszec i dzwigac ten ciezar ;) A brzusio jest niesamowity;D wymcalam komputer;D wiec moze sie zaraze:p heh

Anabelko masz racje , ale moze trzba sie poddac , zeby samo przyszło:p:p hehe ... a Ty jak sie czujesz? :)

Akuku gratuluje z calego serducha:*:*:*:*:*

reklama
Do góry