• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tiluchna no ja wiem ze nie chcieliscie wcelowac,ale wszystko na to wskazuje ze jednak wcelowaliscie :-p teraz trzeba czekac do terminu @ ;-)

Akuku to teraz niech sie tempka utrzyma ;-)

Sorki ze ja tak dzisiaj co chwile znikam ale zawsze cos :zawstydzona/y:

tylko pytanie teraz, kiedy termin @
czy liczyc od dzisiaj 14 dni? czy liczyc bardziej 21 dni?:dry:

Edytko - ja tez z doskoku, na stojaco pisze
mam wolne do 2 stycznia i siedze sama z dziecmi:tak:

no moj maz ma teoretycznie wolne do 7 stycznia, a praktycznie robi dodatkowa robote;-) wiec go nie ma
ehh..
ok, ,mysle, ze jak do 13 stycznie nie dostane @ to 14 rano zatestuje;-)
:rofl2: normalnie obled:tak:

wydaje mi sie ze juz nie mam ciagnacego sie sluzu, jest tylko mega sliski
czyli szczyt byl wczoraj:dry:

oki, lece na basen, papa

Ostatnia edycja:
Tez tak mysle ze bedzie dobrze tym bardziej jak bys czekala 21 dni po pozytywnym tescie to juz napewno mialabys dwie grube krechy...bo z tego co czytalam to druga faza cyklu jest niezmienna ,wiec jesli odczekasz 14 dni to bedzie ok...

Ale sie tu cicho zrobilo,chyba dziewczyny nas opuscily :dry:

Ja jestem jestem :-)
Wlasnie wystawiam rozne zabawki na gumtree ktorymi sie dzieci nie bawia. Zbieraja pieniazki na x boxa albo cos innego...zobaczymy.

Hmm to mi jeszcze 10 dni do testowania ojj dlugo... Ja bym chciala szybciej wiedziec hehe... Ahh ja niecierpliwa jestem. Choc z drugiej strony mysle by nie testowac wogle no chyba ze sie tydzien @ spozni... By sie nie rozczarowac... No zobaczymy ile eytrzymam

Akuku ja to jestem uzalezniona od testowania ,lubie ten dreszczyk emocji ,a jak jeszcze bym ujrzala II krechy to juz totalny odlot :-D
Ja tez z tych niecierpliwych,dasz rade to w koncu tylko 10 dni (wiem latwo sie mowi ) ;-)

Ja tez bede wystawiac na sprzedaz rzeczy po malym,bow eim ze jak zajde w ciaze wszystko kupie nowe .Moje chlopaki tez zbieraja kase na tablety,chociaz jak dostali od nas telefony to teraz sa nimi oczarowani i juz nie ma wzmianek o tabl :-p

reklama
Ja malo pisze bo nic sie u mnie nie dzieje. Uswiadomilam mojego chlopa ze to nie tak ze Ja w ciaze zajde odrazu. Moze nam wyjsc odrazu a mozemy I czekac kilka lat. Puki co jest spoko. Od 4 mam egzaminy co dwa dni do 11. Nudze sie strasznie. ...jego rodzice mieszkaja na wsi i nie ma co robic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry