reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - to nie byl moj pierwszy mocz - i nie zawsze wychodzi pozytywny
w tamtym cyklu nie wyszedl mi ani razu:baffled:

test z wczoraj o 16 IMAG0176.jpg
i z dzisiaj
IMAG0177.jpg

Edytko - moze bedziesz miec pozytywny:-D:-D:-D

no.. szczesciara.. hehe dla mnie to teraz zaskoczenie ale ja kompletnie sie nie nastawiam ;-)

reklama
http://enpr.pl/4818

Tilli no to ladny tescik :-) dzialaj dzisiaj hehe ...zartuje.
A mierzysz temp zeby zobaczyc kiedy masz skok bo ja owu mialam w ostatnim dniu testu pozytywnego.

Ostatnia edycja:
nie:no: nie mierze :-D nie nastawiam sie
to i tak zdarzylo sie nieplanowanie
nastepne razy z zabezpieczeniem:tak:
ale fajnie wiedziec ze owu bede miala kolo 20dc a nie w 30
to juz dla mnie jest ogromny postep i daje wiare w przyszlosciowe staranka;-)

Edyta dzis moja tempka 36.88 a wczoraj 36,71 wiec codziennie wzrasta... Ale ja myslalam ze ona wzrosnie i bedzie sie utrzymywac...

Kochana no musi sie utrzymac,i cos czuje ze tak bedzie ;-)

Akuku - to nie byl moj pierwszy mocz - i nie zawsze wychodzi pozytywny
w tamtym cyklu nie wyszedl mi ani razu:baffled:

test z wczoraj o 16Zobacz załącznik 526376
i z dzisiaj
Zobacz załącznik 526377

Edytko - moze bedziesz miec pozytywny:-D:-D:-D

no.. szczesciara.. hehe dla mnie to teraz zaskoczenie ale ja kompletnie sie nie nastawiam ;-)

To moj test byl wczoraj podobny do twojego wczorajszego,no moze ciut jasniejszy,wiec moze dzisiaj beda takie piekne krechy jak u Ciebie :-p Powiem Ci ze moim zdaniem wcelowaliscie sie w dobry dzien :-D a masz sluzik ??

Edytko - hehe, tylko ze my wlasnie nie chcielismy w nic celowac :-D ale numer
no nic to, mielismy sie zdac na nature to sie zdalismy;-)

sluz mialam wczoraj, tak jak pisalam
galaretka, dosyc gesta:dry:
dzisiaj nic nie sprawdzam bo to zaklucone, pewnie resztki nasienia

tyle ze ja wczoraj od razu poszlam do toalety i staralam sie aby jak najwiecej wylecialo:sorry2:

ohh Edyta - obys miala test dzisiaj pozytywny:-D:-D:-D i w tym samym czasie bysmy mialy owulke hehe
a moze teraz zrobisz test he?

Akuku - to notka z tych testow

Note:
Use the ovulation test strips once a day, at about the same time - between 10:00 A.M. and 8:00 P.M. Do not use first morning samples as LH is synthesized in your body early in the morning. It will not show up in urine until later in the day.

czyli wlasnie rano nie pokazuje w ogole bo jest produkowany miedzy 10 a 8.. hmmm
z ciekawosci zaraz zrobie jeszcze jeden hehe

Edit no ale mi wzrasta a nie sie ytrzymuje... Co to znaczy bo ja sie nie znam...

Tilli ja Ci mowie ze wszystko ptzemawia za tym zym zebyscie sie starali hehe
Tzn ten wczorajszy negatyw mial Cie zmylic bo wlasnie gdyby byl pozytyw to twoja psychiks swiafomie by Ci nie pozwolila hehe.
Ten awans byl w dobrym czasie bo na 3 dziecko trzeba wiecej srodkow hehe.
I.ti ze cykl.krotszy teraz no bomba.

Hmm dobrze ze piszesz o tycb testach bede wiedziala.na przyszly miesiac.

A ja sie dzis usmialam z mojego m bo rano po przytulankachw zielam kartke dlugopis... Jeszcze w lozku, a on do mnie ty zapisujesz kiedy sie kochamy?? A ja ma to nie na kartce nie tylko temp musze zapisac...hehehe
Ale nieswiadomy jest ze na moim wykresie wszystko jest hehe

no ubaw mam jak nie wiem:rofl2::-D

doswiadczona poprzednimi cyklami 50, 60 albo 70-cio dniowymi, w zyciu bym sie nie spodziewala ze akurat teraz w 17 dc bede miec owu, i to jeszcze po tescie negatywnym..:sorry2:

zrobilam kolejny test i sa dwie krechy jak byk;-)

szansa bardzo nikla ale wieksza niz jakby bylo z gumka:-D:-D:-D

reklama
Tiluchna a pamietasz majoweczke?? Ona jak miala owu byla w pl wrocila w sobote miala owu a w niedziele przytulala sie z jej m z gumka i jaki ladny synek wyszedl hehe...najlepsze ze gumka nie pekla hehe.ona do tej pory nie wie jak to sie stalo hehe
Ja mysle ze ona czula bol jajnika a tak naprawde.owu miala w niedziele lub poniedzialek... Ale mimo wszystko zabezpieczla sie hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry