• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

wiecie co straszyli mnie tak szczerzpowiedziawszy dosyc sporadycznie- pare razy z przychodni przyslo jakies tam wezwanie na szczepienie- olalam ich- potem chcieli w przychodni karte szczepien- to powiedzilam ze ok kiedystam przyniose- a ze w przychodni to my bywalismy raz na 4 lata to tak ja sie pojawilam to pani wyciagala karte na ktorej byla naklepjona karteczka z napisem- dostrczyc karte szczepien- moiwla zeby dostrczyc- ja mowilam - dobrze - i znas na jakis czas spokoj- ze 2-3 razy przyszlo pismo ze brakuje dokumentacvji medycznej odnosnie obowiazkowych sczepien i ze nalezy to uregulowac bo jakas tam kara- raz napislam pismo ze niewyrazlam zgody na szczepienia mojego dziecka...a potem to juz wyjechalismy do niemeic - i tutaj jakos spokoj i cisza:P

co do wykresow- poogladalm sobie kilka wykresow innych dziewczyn- zwlaszcza tych szczesliwie zakonczonych- i ja tam nie widze zadnej prawidlowosci- coprawda widac jakis tam skok i tempka sie utrzymuje wyzej po owulacji- ale zazwyczaj i tak wyglada to jak wielkie zyzgzaki gora dol gora dol- zadnej takie jakies wspolnej prawidlowosci wiec sama juz nie wiem jak to interpretowac:( moze to chodzi wlasnie o ten indywidulazim cyklu...

reklama
co do wykresow- poogladalm sobie kilka wykresow innych dziewczyn- zwlaszcza tych szczesliwie zakonczonych- i ja tam nie widze zadnej prawidlowosci- coprawda widac jakis tam skok i tempka sie utrzymuje wyzej po owulacji- ale zazwyczaj i tak wyglada to jak wielkie zyzgzaki gora dol gora dol- zadnej takie jakies wspolnej prawidlowosci wiec sama juz nie wiem jak to interpretowac:( moze to chodzi wlasnie o ten indywidulazim cyklu...

też to zauważyłam,wydaje mi się że np.moje cykle a dokładnie temperatura na jednym poziomie a potem skok oznacza lepsze rozeznanie w dniach płodnych :-D no ale w cyklach w których zaszłam w ciążę również miałam linie proste a potem skok i znowu stała temperatura,więc tu chyba faktycznie chodzi o ten indywidualizm a ja i inne o stałych temperaturach to może jakieś inne przypadki z nas i tyle...a na temperature wpływa wiele czynników,no ja szczupła jestem,BMI troche za mało mam.

więc nie jestem dziwna :-) hehe ciekawe jak jutro,ale Ty dopiero 2 doby masz stałą temperature,ale jak patrze na wykresy innych to się zawsze zastanawiam czy ze mną jest wszystko ok,bo nawet zerkłam na osoby z długimy cyklami i też wiele zygzaków a u mnie hehe teraz coś się ruszyło

Ostatnia edycja:
Anabelko synusia masz slicznego :-)

Die,Krowko Dzieki za slowa pocieszenia....niedlugo bedziemy sie brzuszkami chwalic ;-)

A my z dzieciaczkami siedzimy na kanapie I ogladamy pierwsza milosc :-p

w sumie 6 dni mierzenia i 3 identyczne temperatury- 2 bardzo zblizone a pierwszej bym nie liczyla bo byla mierzona za pozno i po wstawaniu i jedzeniu takze pierwszy pomiar sie nie powinien liczyc i go chyba musze tak zaznaczyc

Jestem
Ananbelka- sporo przeszliście, współczuje i życzę żeby mały rozwijał sie bez problemów. A tak w ogóle to śliczny chłopczyk.
Edzia- przykro mi bardzo. Myślałam ,że to nasz miesiąc. Ja też raczej nie dotrwam do testowania. ehhhhh:-(
Tili- dalej trzymam kciuki

Mój mały przeziębiony, ale mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej. Dostał syropki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry