die_perle
Fanka BB :)
wiecie co straszyli mnie tak szczerzpowiedziawszy dosyc sporadycznie- pare razy z przychodni przyslo jakies tam wezwanie na szczepienie- olalam ich- potem chcieli w przychodni karte szczepien- to powiedzilam ze ok kiedystam przyniose- a ze w przychodni to my bywalismy raz na 4 lata to tak ja sie pojawilam to pani wyciagala karte na ktorej byla naklepjona karteczka z napisem- dostrczyc karte szczepien- moiwla zeby dostrczyc- ja mowilam - dobrze - i znas na jakis czas spokoj- ze 2-3 razy przyszlo pismo ze brakuje dokumentacvji medycznej odnosnie obowiazkowych sczepien i ze nalezy to uregulowac bo jakas tam kara- raz napislam pismo ze niewyrazlam zgody na szczepienia mojego dziecka...a potem to juz wyjechalismy do niemeic - i tutaj jakos spokoj i cisza
co do wykresow- poogladalm sobie kilka wykresow innych dziewczyn- zwlaszcza tych szczesliwie zakonczonych- i ja tam nie widze zadnej prawidlowosci- coprawda widac jakis tam skok i tempka sie utrzymuje wyzej po owulacji- ale zazwyczaj i tak wyglada to jak wielkie zyzgzaki gora dol gora dol- zadnej takie jakies wspolnej prawidlowosci wiec sama juz nie wiem jak to interpretowac
moze to chodzi wlasnie o ten indywidulazim cyklu...
co do wykresow- poogladalm sobie kilka wykresow innych dziewczyn- zwlaszcza tych szczesliwie zakonczonych- i ja tam nie widze zadnej prawidlowosci- coprawda widac jakis tam skok i tempka sie utrzymuje wyzej po owulacji- ale zazwyczaj i tak wyglada to jak wielkie zyzgzaki gora dol gora dol- zadnej takie jakies wspolnej prawidlowosci wiec sama juz nie wiem jak to interpretowac
no ale w cyklach w których zaszłam w ciążę również miałam linie proste a potem skok i znowu stała temperatura,więc tu chyba faktycznie chodzi o ten indywidualizm a ja i inne o stałych temperaturach to może jakieś inne przypadki z nas i tyle...a na temperature wpływa wiele czynników,no ja szczupła jestem,BMI troche za mało mam.