• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

medluje sie i ja:)
dzien doberek
u mnie troche lipa z tempkami- i to przez snieg- otoz spadl snieg wiec mąż musial rano sie wybrać i odsnieżyc podjazd- i z tego osranego wzgledu musilam ja wstac wczesniej o godzine zeby naszykowac sniadania i wyprawic dziecie do szkoly i tempke mierzylam o godzine wczesniej niz zwykle ;/ do dupy...w normalnych warunkach pogodowych mąż rano wszytko ogarnia a ja sobie spie do tej 8 i mierze tempke jak wstane o 8 ...a tak godzina wczesniej- ja nie wiem ale to niezbyt dobrze co??

reklama
Witaj Emalia tempka ladna :-) pachnie mi tu fasolinka.:-)

Ja poszlam.spac o 1.30 (nie moglam zasnac) o 6 mirzenie tempki tylko jak.budzik mi zadzwonil to ja go wylaczylam I na drugi bok...i wtedy mi sie przypomnialo ze mam tempke mierzyc... Jak tylko sie zmulilam na nowo.moje starsze dziecie zaczelo budzic.mlodsze dzieci wiec jestem okropnie spiaca :-(
No nic moze dzis zasne wczesniej... kurde no nie umiem spac :-(
Milego dnia :-)

medluje sie i ja:)
dzien doberek
u mnie troche lipa z tempkami- i to przez snieg- otoz spadl snieg wiec mąż musial rano sie wybrać i odsnieżyc podjazd- i z tego osranego wzgledu musilam ja wstac wczesniej o godzine zeby naszykowac sniadania i wyprawic dziecie do szkoly i tempke mierzylam o godzine wczesniej niz zwykle ;/ do dupy...w normalnych warunkach pogodowych mąż rano wszytko ogarnia a ja sobie spie do tej 8 i mierze tempke jak wstane o 8 ...a tak godzina wczesniej- ja nie wiem ale to niezbyt dobrze co??

Dodaj do temperatury 0,1 czyli jak np. Mialas 36.6 to zaznacz 36.7 I zaznacz jako zaburzona :-)
Tragedi nie ma :-)

Akuku byłam u Cie na ovufrendzie :) ja wlasnie nie moge tak budzika nastawic bo jak sie obudze o 6 to juz nie zasne- dlatego sobie wymyslilam te 8 bo nie sypiam dluzej- to taka moja pora wstawania normalna ...ale kurcze chyba sie musze przemianowac i mierzyc te tempke o 7 jednak- w razie wu...

Akuku byłam u Cie na ovufrendzie :) ja wlasnie nie moge tak budzika nastawic bo jak sie obudze o 6 to juz nie zasne- dlatego sobie wymyslilam te 8 bo nie sypiam dluzej- to taka moja pora wstawania normalna ...ale kurcze chyba sie musze przemianowac i mierzyc te tempke o 7 jednak- w razie wu...

A czemu nie zasniesz kochana?
Ja zeby sie nie rozbudzac to tempke wpisuje w kalendarz owu w telefonie. Jak bedziesz nie wyspana to usniesz hehe :-)
Chyba jak teraz bys zmienila godz. Pomiaru to nic takiego by sie nie stalo bo najwaznieksze sa dni przed owu (chyba 6)no I oczywiscie po owu :-)

Cześć dziewczyny :-)
U mnie dziwactwa w temperaturze

tak to ja jeszcze nie miałam :-) mieliśmy wczoraj spróbować i byłoby idealnie,ale obojgu nam się nie chciało,rano mój zaspał trochę i nie było czasu :no: może dzisiaj wieczorkiem w razie czego nie będzie już za późno :-)

hej dziewczyny! tylko z grubsza was nadrobilam ! bo nie mam kiedy przewertowac wszystkiego ! ;/

die_perle- widze ze 'odbrobilas prace domowa' hihi z takimi wiadomosciami napewno zajdziesz szybko, ;) Maca ponoc super jest, ja sama uzywalam ziolek o. sroki te na pobudzenie jajnikow ale tylko 1 cykl ale moj m tez je pil ponoc to tez dobre dla facetow :) - aaa chcialam sie zapytac - to twojej corce nie robilas ani jednego szczepienia tak? ja wlasnie sie nad tym zastanawiam ... czy szczepic ..

anabelka- wow dobrze ze synka zdiagnozowali - sliczny chlopaczek :)!!

ps. ale z was ranne ptaszki ja o 7 to sie przewracalam na drugi bok hahhah :)))

reklama
Anabelko mi to wyglada jakby dzis wysapic mialaby owulka- a wiec do roboty:D

Maciurko- zaszczepilam ja tylko raz szczepionką skojazoną- sprowadzoną z niemiec- juz nie pamietam ale to byla taka na kilka takich tam straszniejszych chorob- i to tyle! wiecej nie mielismy stycznosci z igła....ba...tylko raz w zyciu miała natybiotyk podawany- z reszta radzila sobie sama zazwyczajw tepie blyskawicznym:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry