• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dodaj do temperatury 0,1 czyli jak np. Mialas 36.6 to zaznacz 36.7 I zaznacz jako zaburzona :-)
Tragedi nie ma :-)

a dla mnie to bez różnicy,bynajmniej u mnie czy śpię np do 9 czy do 11 miałam taką samą,wcześniej mierzyłam o 9 i bywało że pospałam do po 11 i miałam tak że wstając o 9 miałam 36,7 a wstając po 11 miałam również 36,7,ale wiadomo że np. o 5:30 bo teraz tak mierzę temperaturę będę miała inną niż o tej 9 bo to aż 4 godz.

Teraz też czasami przyśpię i mierzę np.5:30 (na ogół) a bywa że godzine później i temperatura ta sama,dobrze że to tylko godzinę miała różnicy

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko mi to wyglada jakby dzis wysapic mialaby owulka- a wiec do roboty:D

Maciurko- zaszczepilam ja tylko raz szczepionką skojazoną- sprowadzoną z niemiec- juz nie pamietam ale to byla taka na kilka takich tam straszniejszych chorob- i to tyle! wiecej nie mielismy stycznosci z igła....ba...tylko raz w zyciu miała natybiotyk podawany- z reszta radzila sobie sama zazwyczajw tepie blyskawicznym:)

dzisiaj wezmę w obroty mojego :-D nie popuszczę :-)

Emalia ładna tempka,to kiedy testujesz ?? Jutro ??

Ciekawe co u Tili ,musze ja znaleźć i spojrzeć na jej wykres.

Akuku widzę że trudna nocka za tobą,całe szczęście że juz niedlugo.

A ja odkryłam niedaleko nas soft play więc pewnie pojedziemy zobaczyć jak tam jest ,a jak bedzie fajnie to z małym zostaniemy aby sie pobawil.

Akuku- obyś miała racje :tak: A jak tak u Ciebie? Jeszcze chwila i mężuś wróci.
Edzia- od jutra zacznę póki @ nie przyjdzie. Wiem ,że to wcześnie, ale ma kilka sztuk to co mi tam szkodzi :)
Zazdroszcze wam tych placów zabaw. Ja musze specjalnie na wrocław gnac, a to jakieś 25-30km w jedną.
U Tili widziałam mały spadek, ale to jeszcze nic nie znaczy.,

Ostatnia edycja:
Emalio wierzę że sie tobie udało,no nie moze być inaczej :-)

Akuku i jak zakupilas ten sylk ??

Fajnie,fajnie z tymi placami mamy,bo u nas dużo dzieci sie rodzi i to pewnie dlatego :-D a my pojedziemy ale pewnie jutro,bo dzisiaj mam szkołę i nie mam jak.
Tak sie ze mnie leje dzisiaj że najchętniej zostalabym w domu,ale cenie sobie każda lekcje ,więc pójdę ...

Dziewczyny wiece jaki wplyw ma poziom TSH na zajscie w ciaze?? Na innym temacie dzewczyny pisaly ze dla starajacych sie powinno byc 2.... a ja na poczatku grudnia mialam cos ponwd 13...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry