Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co tu taka cisza?
Małpy u mnie brak, więc czekamy co to będzie![]()
a jedynie delikatne kłucia,z prawego zawsze czuję wyraźne kłucia,więc raczej coś z nim nie tak,a myślę tak bo to z nim miałam problemy bo miałam na nim wiele torbieli,dobrze że kobiety mają 2 jajniki :-)Znalazlam wyniki i to T4 free mam 13.6 (9-19)a TSH 3,20 (0,35-4,94) sorki za blad![]()
Pam a gdzie robilas te badanka w pl ? Bo u nas wyników nie dają na papierze,tylko są w kompie lekarza.

Anabelciu zardroszcze Ci czucia czegokolwiek w trakcie owulki u mnie jest to czas praktycznie bezobjawowy- ani sluzu, ani bolu kuwa nic! moze trzoszke bardziej mam chec...ale to tez roznie z tym bywa i ja na dobra sprawe nigdy nie mam bladego pojecia kiedy to sie dziejechyba powinnam sie bzykolic na okrągło
a tak aporopo's bzykolenia sa opinie ze powinno sie bzykolic co drugi dzien w czasie okoloowulacyjnym, znam tez teorie ze im wiecej tym lepiej , slyszalm tez o co 3 dniu....., poprzedzone to powinno być absycnencją-wszytko w trosce o spermochłopaków....a ja sie zastanawiam czy taka wlasnia absynecnja seksualna nie powoduje "zasiedzenia" spermików, ich osłabienia i zestazenia sie?? bo jak tak przelecialam wykresy zaciazonych to ona sie tam bzykolily przewaznie na potęgę ile bozia siła w biodra dała!
miał super plemniki.Też po wykresach widywałam że niektóre to prawie codziennie-nawet i podczas krwawienia :-) te to mają libido
albo są zdesperowanymi staraczkami 
ja miałam 2 razy by sprawdzić czy mam owulację no ale wtedy się nie starałam