• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczynki :)
Przyczytalam wszystko :)

a wiec tak co do brzuszkow ciazowych to :) ja w pierwszej ciaze w 3 miesiacu wygladalam jakbym byla w 5-6 :szok::surprised:
za to przy drugiej ciazy poczatkowo schudlam jakies 8 kg (dzieki bogu bo jednak kilka kilo mi zostalo :) i w ok. 4-5 miesiacu ciazy kiedy brzuszek byle leciusienko zaokraglony czulam sie super :) wygladalam lepiej niz teraz :confused::dry:
w kazdym razie do porodu szlam z taka sama waga jak zachodzilam w ciaze...tzn. schudla 8 i przytylam 8 :) po porodzie zeszlo mi jeszcze kilka kg :) ale jak tylko przestalam karmic tak zaczelam tyc...mysle ze hormony ;/;/

jak zaczelam brac castangusa teraz to najpierw mnie ywsypalo i wogle nie chcialo mi sie jesc, a teraz znowu wywala mnie na maxa... i moglabym jesc non stop i to albo slodkie albo slone na zmiane ;/;/

w kazdym razie dzisiaj wzdecia dostalam i jak sie w lustrze zobaczylam to pomyslalam ale fajny ciazowy brzuszek tyko szkoda ze tam dziecka nie ma hehe i to juz takiego sporego dziecka :D

zaraz tez powklejam jakies fotki moich kruszynek :D

Pam to super ze sie pogodziliscie i ze zrozumial :)

ide klasc dzieci zajrze pozniej

reklama
Cześć dziewczyny :)

ale na fajne bąbelki trafiłam :tak::tak::tak::tak: słodziaki że hej i ja już tez się nie moge doczekac :-)

ja jestem po drzemce to wreszcie coś na oczy widze, ale muli bardzo :dry:

jutro rano mam wizyte u lekarza i bede miała USG pierwsze, ale pewnie jeszcze nic nie bedzie widać

ale mnie zaraz cos sieeeeeknieeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
45 min siedzialam i pisalam posta na laptopie io co??? zawiesil sie!!!!!!!!!!
w dusze kreta musialam go wylaczyc:wściekła/y::wściekła/y:
zeszlam na dol, wypchalam meza sprzed stacjonarnego i pisze jeszcze raz:sorry2:

Sliczne te Wasze slodziaki kochane!!:tak::tak: normalnie az lzy mi sie cisna do oczu jak pomysle, ze jesli ten cykl bedzie dla mnie nieudany to moze juz nigdy nie bede mogla sie starac:-(:-(
ale coz, zycie ma dla mnie jakis plan i sie temu poddam:tak:

Tili- na dole okna tekstowego masz "Restore auto-saved content" i jak wciśniesz to powinno pokazać ci sie wszystko co ostatnio pisałas. Jak dla mnie to ty zafasolkowana jesteś i już :cool2:

Dziewczynki, wszystkie dzieciaczki śliczne bez wyjątku. Obyśmy wkrótce mogły znowu tulić takie małe bąbelki :)

Emailo - nie moge znalezc.. a jestem na innym komputerze wiec nawet nie zadziala (tamten padl, zawieszony:dry:)

Krowko - ehhh bo jesli stan mi sie pogorszy to leki bede musiala brac ciezsze to w ciaze absolutnie nie moge zajsc:no:
dobra, wylaczem ten pesymizm :-p

hehe, ale macie wiare fiu fiu:-D:-D:-D:-D

ja chodze co 15 minut patrzec czy juz sie @ pojawila

reklama
ale to ładnie ujełas :-) no ja też mam naturalnie płaski :-)
a jak długie cykle masz ?
ja w ciąży robiłam tyle na ile mi ciąża pozwalała ale skoro jesteś szczuplutka to hmm uważaj z tym co jesz :-) ja przytyłam 21,5 kg a mój klocek miał 4,200-oczywiście nie dało rady urodzić go naturalnie bo nie wstawiał się w kanał rodny :-) w kolejnej ciąży będę uważała na to co jem :-)

Anabelko - ja mialam problemy z cyklami regularnymi itd. wahania mialam od 28 do 45 dni czasem i dluzej , progesteron bralam przez dlugi czas, aco do wagi to ja sie nie martwie w sumie mi sie wydaje ze mam szerokie biodra i dalej waze nie duzo bo 63 kg przed ciaza na 180cm ale wlasnie zaraz wskocze na wage z ciekawosci zeby zobaczyc co i jak - ja dzis pozwolilam sobie na troche slodkiego i skonczylam z shakem czekoladowym u boku mniamm:-D ale ogolnie odzywiam sie zdrowo moj m jest sportowcem maniakiem plus dietetykiem wiec nie boj sie on mi nie da jesc nie zdrowo:-D buhahah

krowkabordo- ale ten twoj synus to przystojniacha jaaa.. oczyska ma wielkie !!!!!!! sliczny jest :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry