• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
U mnoe wzrost I plamien jak narazie brak... Ale boli mnie jak na @ :-( wiec zobaczymy I czekamy dalej.

znowu.w nocy przyszedl Viki I kopie odkryw wiec tempka zaburzona jest.

A mojemu m snilo sie dzisiaj ze ja @ dostalam...biedak przezywa.

Die ja tez zdziwiona ze wczoraj mi szybko przeszlo.
Jak na razie tempka w gorze I plamien brak. Czekam na rozwoj sytuacji. Jak @ nie przyjdzie to bede myslec a teraz czekam na @ z pampersem w gatkach.:-)

heja ho, dziewczyny napiszcie mi co z ta luteia tzn ile ma ja brac zeby dostac porzadny okres????i czy okres pojawi sie po odstawieniu tej luteiny, czy w trakcie, bo ja tylko plamie i juz mam dosc, karola ty chyba jestes zorietowaa z ta luteia, prawda, help, bo wymiekam i wkurw mnie bierze juz drugi miesiac ie mam @ i zle sie z tym czuje .

heja ho, dziewczyny napiszcie mi co z ta luteia tzn ile ma ja brac zeby dostac porzadny okres????i czy okres pojawi sie po odstawieniu tej luteiny, czy w trakcie, bo ja tylko plamie i juz mam dosc, karola ty chyba jestes zorietowaa z ta luteia, prawda, help, bo wymiekam i wkurw mnie bierze juz drugi miesiac ie mam @ i zle sie z tym czuje .

okres powinien pojawić się po odstawieniu bo przecież to progesteron,on powoduje że hormon jest na pewnym poziomie (na tym co powinien być) a potem przestaje się brać i spada i powinno się dostać okres...ile go już bierzesz,ja kiedyś brałam duphaston w tym samym celu ale to było dawno a i problem u mnie był inny bo miałam stymulowany cały cykl hormonami i brałam duphaston 10 dni i potem odstawiałam i dostawałam do 2 dni

reklama
Alex w przedszkolu jablecznik sie piecze. zaraz jade odebrac Alexa potem zrobimy waleki I faworki.

@ nadal nie ma sluz kremowy bez zadnego rozu...

Dziesczyny nie wiem co mam robic bo mam.ostatni castangus biore dzis o 15 kupic nastepny czy czekac ??
Prosze doradzcie... Najpozniej jitro musze kupic...wiec jak jutro tempka spadnie to kupie...a jak nie spadnie?? Ehh nie lubie takich sytuacji :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry