• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
No patuska bo my tu czekamy, no nie mow zeakurat dzis duze zakupy robisz hehee.

Paulinka sliczny brzusio ;);)

Nuska jesli to byla owu to i szansa jest.

Moj maly sie reguluje, bo dzis bardzo ladnie spi. 5-10.15, 10.30-13.30, 14-16.30 i to ja go obudzilam bo mi mleko lecialo.
Zaliczylismy pierwszy spacerek, maly grzecznie spal.

patu$ czekam na tylko dobre wiesci !!! :**

paulinka tak jak pisze natka, od paru miesiecy ze staran siusiaczkowych przeszlam na to zeby wstrzelic sie ze zlotym strzalem w TEN dzien :wściekła/y: ale ciagle cos staje na przeszkodzie. Mam nadzieje, ze sytuacja z obecnym cyklem szybko sie wyjasni bo jak zyje tak nie mialam czegos takiego :confused:

natka kochana to jak patu$ zlapie brzuszek od akuku to Ty musisz przebic passe 20tygodni w tym cyklu !! :-D

Patuśka - gdzie ty???????????? Robisz zaopatrzenie dla armii wojska?

Ps. odgrzebałam wyniki PRL z cyklu kiedy zaszłam w ciążę - wynik: 58,5 ng/ml w 22 dniu cyklu .... Normy: 1,2-25,0 Ciąża: 21-265 ........
No to sobie zrobilam sieczke w głowie......

Patu$ka jak możesz robić takie wielkie zakupy jak my tu wszystkie czekamy jak na szpilkach :-D

Tysia a Ty mi chyba nie odpisałaś albo przeoczyłam- czemu nie chcesz robić bety?? Miałabyś pewność czy to ciąża czy zaburzenia hormonalne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry